سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه حس میکنم مریض شدم😷
عزیزم ی عده توهم زدن تو این سایت ک اره همه چیز فیکه اکثراا هم بچه هایین ک رمان میخونن.من همین الان اومدم دختره رو هم دیدم ی دختر تازه کار ک مدیر تبلیغات شده بود و انگار خیلیم کارش واسش مهم بود.کلا باهمه هم همونجوری گرم بود با منم وقتی فهمید کیم گرم برخورد کرد
ب نظرم من اشتباه کردم ک روی این موضوع حساس شدم و ازاون بدتر برداشتم اسکرین گرفتم فرستادم ک بیان بهم تهمت دروغگویی و فیک بزنن و اعصابمو بهم بریزن.
بهرحال خوشحالم ک خیالم ازبابت این مسئله راحت شد وواقعا هم واسم مهم نیست ک راجبم چی فکر میکنن.دیگ ی حرفو ک nبار نباید زد من حتی تصویر صفحه دوم شناسناممو واسه یکی از کاربرا تو تلگرام فرستادم ولی خب ادمایی ک خودشونو زدن بخوابو نمیشه بیدار کرد..
بهرحال دوستان من اومدم ازتون راهنمایی بخوام ک بعضیا لطف کردن و بعضیام تو شرایط بد روحی من نمک روی زخم شدن؛؛من هرگز چت فیکی رو در تاپیکام قرار ندادم شاید ب خاطر سن کم و کم تجربگیم در بیان اینجوری برداشت شده..چ از جانب همسرم و چ از جانب خودم.هیچکس هم قصد سوء استفاده از شما رو نداشت.
ایشالا ک همیشه دلتون شاد و خوش باشه.. ادمارو تو لحظات سختی باید شناخت حتی در نی نی سایت