2777
2789
عنوان

مامانای شیرده بیایید

128 بازدید | 17 پست

بچه ام پره دونه شده خیلی زیاده کم هم نمیشه خارش هم دارن دونه ها خودمم بعد سزارین زانو به پایین به شدت خارش داره یعنی میتونه دونه های بچه ام از شیر من باشه

کسی تجربشو داشته؟؟

این۵امین کاربریمه 😉

ببر دکتر ب اینجا اکتفا نکن  شاید ب چیزی آلرژی داره

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دکتر بردم هی میگن چیزی نیس طبیعیه ولی شب که میشه دونه ها قرمز میشه و بچه بیتاب

عزیزم ببر یه دکتر دیگ یه دکتر خوب 

تعجب میکنم اهمیت نداده 

این از آلرژیه کاملا واضحه

اگ الان وسط تابستون بودیم میگفتم عرق سوز شده اما الان ک هوا خنکه آلرژیه احتمال زیاد 

ببر دکتر بالاخره یه پماد یه دارو یچی میده ک این طفل معصوم عذاب نکشه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

ممکنه نشانه آلرژی باشه. پروتئین گاوی رو یه مدت قطع کنید ببینید خوب میشه. حداقل۲ هفته قطع کنید تا تاثیرش از شهرتون کامل خارج شه

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
دکتر بردم هی میگن چیزی نیس طبیعیه ولی شب که میشه دونه ها قرمز میشه و بچه بیتاب

دکتر بهتری ببرش

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
2810