2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 285788 بازدید | 912 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت گفتی که من حسودم الآنم مطمعنن نباید راشون می‌دادی بدون شناخت قبلی حتما شناختمشون راشون دادی ...

حسودی چند نوع هیچوقت دعای بدی برای کسی نکردم قشنگ معلوم مثل همین مهمون منی خودتم پرو و قضاوت کن برو از تایپک بیرون اخه میترسم ب شعور نداشتت حسودی کنم

2805
بخدا قسم رفتارشون منو جری کرده مثلا بی اجازه سر یخچالمن یا بعد ظهر ما بیداریم با هم میرین حموم یا کل ...

اگه خودتون اینجوری نیستین و اذیت میشین بهتر رابطه دوستیتون فقط بیرون از خونه ادامه داشته باشه

دیگ بنظرم بهتر سر یه داستانی بیرونشون کنی

امروز ب دختره بگو میخوام برم خدنه مامانم دو روزی بمونم

شما میمونید خونه یا میرید جای دیگ

دیگ خر باشنم میفهمن باید برن

خدایا فدات 😍😍خوش باشید 
بله منم گفتم نباید دوروز بیشتر میموندن ولی همون دو روز نباید ازهم جداشون میکرد

ما نبایدی نداریم اینجا خونه ی استارتره با قوانینی که داره خوشش نمیاد زحمتو کم کنه مجبورش نکردن که بمونه 

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره