2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 312429 بازدید | 912 پست
ببین خدا میدونه تا حالا خونه چند نفر چتر انداختس د کارای +۱۸ کردی .. میدونی فرق انسان و حیوان چیه ای ...

وای دقیقا فقط اونا که گفتن زنو شوهر باید کنار هم بخابن. حلال خدارو حروم نکنین. بابا هر چیزی وقت و موقعیتی داره. حالا چون به هم حلالن باید جلوی بقیه بکشن پایین؟ زشته اخه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خدا میدونه تا حالا خونه چند نفر چتر انداختس د کارای +۱۸ کردی .. میدونی فرق انسان و حیوان چیه ای ...

ببخشیدا ولی چرا همه چیو شماها سک س میبینین دو نفر به نظرتون فقط برا جنسی کنار هم میخابن؟؟؟؟؟!!!

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

همینو گفتم گفت ن رفتم تو آشپزخونه استکان بشورم دیدم جا خودشو شوهرشو انداخته خودشم آماده خواب دهنم با ...

وای چ عتیقه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
2805

وقت کردی پست های قبلیم بخوون گفتم شوهرم ازم گله داره چرا نیازهاش جواب نمیدم بعدشم حتی برای عمل رفتم تهران منومادرم خونه داییم نرفتم رفتم هتل بعد زنداییم ناراحت شد که چرا نرفتیم .بله فرق هست بین حیوان انسان .من دوهزار بار گفتم که کارشون درست نیست یک هفته خونه شون موندن .ولی اونا تازه عروس داماد هستن جوان موقع خوش خوشانشون هست بخاطر اینکه صاحبخونه خوشش نمیاد حتی از هم جدا بخوابن واقعا درک نمیکنم 

چرا تاپیکای دیگه عقیده دارین دوران عقد برای شناخته نه کنار هم خوابیدن و فلان!!!! ولی اینجا عقیده دار ...

😄😄یعنی وحشتناک تر از آدمهایی که تو این سایت جمع میشن و از اول تا آخر هر بحث دعوا و نیش و کنایه میزنن آخرم با فحش تاپیکو میترکونن تو عمرم ندیدم

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

از زن بودنم خجالت میکشم

ولی من از اینکه تو زنی خجالت کشیدم

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

ولی من از اینکه تو زنی خجالت کشیدم

تو این بنده خدا رو که نمیشناسی که باش خجالت بکشی ولی به خاطر اخلاق و ذهنیت خودت حتما واجبه خجالت بکشی

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

از اینکه به یک خصوصیت زنانه اعتراف کردم

این خصوصیت خودته به همه تعمیم نده کار قشنگی نیست خودتو درست کن  حسود نباش  جای اینکه همه رو شبیه خودت ببینی

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

تو این بنده خدا رو که نمیشناسی که باش خجالت بکشی ولی به خاطر اخلاق و ذهنیت خودت حتما واجبه خجالت بکش ...

این بنده خدا!! داره به همه خانما میگه حسود

این خصوصیت خودته به همه تعمیم نده کار قشنگی نیست خودتو درست کن حسود نباش جای اینکه همه رو شبیه خود ...

اسی خودش تاپیک قبلش از حسادت به همین دوستش و جاریش خودش گفته بهشون حسودم حسودیم میشه بعد شما داری میگی نه اسی حسود نیست پس من حسودم بازم حرفی هست

2810