2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 320208 بازدید | 912 پست

من به شخصه به عنوان یه مشهدی از اینکه با اون کاربر پرحاشیه همشهری هستم عمیقا احساس تاسف میکنم و چیزی که به مشهدیا نسبت میده رو نقض میکنم. بی فرهنگی خودشو به پای مردم یه شهر مینویسه. والا ما حریم خصوصی سرمون میشه، رو تخت و تو اتاق خواب کسی نمیخوابیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اتاق خواب حریم شخصیمع گمشو تو حال بخاب 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
2805
من گفتم یه اتاق دارم میخام زنونه مردونه کنم گفت ن من راحت نیستم

رو راست میگفتید ولی من راحتم و این قانون‌خونه ماست. میتونم یه هتل خوب بهتون معرفی کنم. با خنده ‌روی خوش!

چه رویی دارن ملت. والا بخدا از ترس خیلی چیزا، ما یه دستشویی هم خونه مردم نمیریم، اینا اتاق جدا میخوان که صاحبخونه تو آشپزخونه بخوابه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دقیقا باورم اینه من فقط اظهار نظر کردم بعدش ریپ زدن مجبور شدم جواب بدن .فقط یک نصیحت خواهرانه تا آین ...

این که شما از حرفهای اسی حسادت رو برداشت کردی عجیبه .

خودتو بذار جای اسی دو نفر بیان شهر شما ماه عسل ، ولی به جای هتل و مسافرخونه بیان خونه شما که یه اتاق هم بیشتر نداره . اسی خواسته محیط زنونه مردونه بشه ولی عروس خانم فکر کرده هتله گفته ما میخوایم توی تنها اتاق خواب شما بخوابیم ! اگه میخواین راحت باشین یکم دست در جیب مبارک کنید و خرج کنین و برین هتلی مسافرخونه ای ....

راضیم به رضای تو

اولا به نظر من تو این دوره زمونه چند روز موندن خونه کسی صورت خوشی نداره مااگه سفر هم بریم و تو اون شهر آشنا داشته باشیم شاید فقط یه وعده مهمونشون بشیم اونم به شرطی که دعوتمون کنن نه که سرمونو بندازیم پایین بریم خونه مردم یه هفته چتر شیم. این جورم که پیداست خونه اسی کوچیکه که یه خواب داره پس دیگه خیلی بدتره یه هفته بری خونه کسی که خودش دست و پاش تنگه چتر شی دستورم بدی اینجور نمیخوابم اونجور میخوابم.

این که شما از حرفهای اسی حسادت رو برداشت کردی عجیبه .خودتو بذار جای اسی دو نفر بیان شهر شما ماه عسل ...

خب من ازاول گفتم روز سوم بیرونشون میکردم اسی گفت عروس گفته جای منوشوهرم یک جاپهن کن نگفت تواتاق من جاش بودم همون یکی دوروز اول جاشون کنار هم توهال پهن میکردم ولی راحتشون میزاشتم صبح هم میخواستم من یاشوهرم از اتاق بیایم بیرون قبلش با پیامک اون خانم خبر میکردم اگه تو وضعیت درستی نیستن خودشون جمع کنن 

این که شما از حرفهای اسی حسادت رو برداشت کردی عجیبه .خودتو بذار جای اسی دو نفر بیان شهر شما ماه عسل ...

من پسر عمه شوهرم عقدبودن آمدن خونمون البته فقط دو روز موقعی که شوهرم نبود زن وشوهر آروم حرف میزدن خودمو سرگرم کاری میکردم مزاحم نباشم .موقع خواب تختم بهشون ندادم ولی به عروس خانم گفتم حموم آبش گرم هست که راحت باشن حتی جاشون پهن کردم جعبه دستمال کاغذی گذاشتم جلوشون تو اون دو روز یک بار برنامه داشتن ۴ساله گذشته ازاین موضوع من اولین باره دارم بیان میکنم 

منو یاد چند خانواده آویزون انداختی ک قبل عید میمودن تاپ میشدن خونمون بیست پنج شش فروردین گورشونو گم میکردن انگار ما هتل بودیم و همش از خونه زندگی و غذا ایراد می‌گرفتن بعد ما زنونه مردونه میخابیدیم مجبور بودیم پنج شش زن تو اتاق. دوازده متری بخوابیم مردا تو حال یعنی شبا خفه میشدم اینقدر خسته بودم ک همش ناراحت و اهمیت بهشون نمی‌دادم اما از رو نمی‌رفتن حتی دیگه روزای آخری با شوهرم بحثم میشد پیششون قهر میکردم همراهشون بیرون نمی‌رفتم اونوقت مثل گاو می‌خوردم همش میگفتن گشنه مون وای یادشون نا ب خیر

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خب من ازاول گفتم روز سوم بیرونشون میکردم اسی گفت عروس گفته جای منوشوهرم یک جاپهن کن نگفت تواتاق من ج ...

آفرین حال کردم با نظراتتون اسی خودش تو یه تاپیکی اعتراف به حسود بودن خودش رو کرده باز الان میگه من حسود نیستم من کاری ندارم خب اگه حسود نیستی اگه قرض گرفتی و ازشون مهمانوازیت تک بوده پس دیگه چته میخای گاو ۹من شیر بازی در بیاری سر در نمیارم خب مشخصه که نظر شما درسته حتما یه چیزی دیده و دوباره زات حسود بودنش گل کرده 

الآنم میاد میگه از تاپیکم برو بیرون چشم فقط چون تبادل نظره نظرمو خواستم بگم 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اره مهمونت واجب تره اونم اونا ک عقدن میخان راحت باشن خب😐

دقیقا این از اون حرفا بود 

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

چجوری تو خونه مردم میتونن ازین کارا کنن من موندم

تخت و اتاقش نمیخورن ولی بدن لختشون مالیده میشه ک اه اه 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
2810