2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
میخام بلاک کنم

از من ناراحت نشو این حرفو میزنم میزبان خوبی هستی 

اما کسی که به حریم شخصیش اهمیت نده قطعا در آینده دچار مشکل میشه.

حتما کتاب های زیادی برای بالا بردن اعتماد به نفس و توانایی و قدرت نه گفتن بخون معجزه میکنه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مثل الان کاربرا ک اکثرا رو دار شدن دارن بهم توهین میکنن

بهت توهین نمیکنن داری کار میکنن ی حرکتی از خودت نشون بدی

من عصر بعد کلی راهنمایی کردن میرم میام میبینم خانم تو هال خوابیده اونارو فرستاده اتاق

همین دیگ دیدن زبون نداری برا همین پرو رفتن اتاق

من بودم میگفتم ن اصن رو این مسائل با کسی حتی شوخی ندارم و کسی حق خوابیدن تو اتاق خوابمو نداره...اگ اتاق اضافی بود بله حتما میذاشتم براتون اونجارو 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
الآنم لازم نیس تا جمعه تحمل کنیقشنگ صبح بگو همسرم دیگه اذیته لطف برید یه جا دیگه این دو روز را

بابا مگه چقدر عمر میکنی که این همه خودتو تو فشار بذاری

اگه آدم با کسی دلش خوش باشه قبول

ولی ایشون از خونتوندبه عنوان مکان استفاده میکنه حتی کمک حال هم نیست!

بابا یه هفته اقلا باید چند وعده ایشون مهمون میکرد یا مواد لازم را میخرید

بعد خداییش یه هفته پذیرایی سخته هیچ وقت بیشتر از یه وعده قبول نکن کم کم میشه وظیفه ت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اره مثل الان کاربرا ک اکثرا رو دار شدن دارن بهم توهین میکنن

عزیزم من توهینا رو نخوندم ولی شاید از روی دلسوزی باهات سفت و سخت حرف میزنن، من وقتی میبینم زنی مظلومه و بقیه ازش سو استفاده میکنن، واقعا ناراحت میشم.

نه پس بره تو تک اتاق خصوصی مردم رو تختشون بخوابه😑صاحب خونم لابد بخابه تو سالن عجججججبیا زنونه مردون ...

ب اسی بگو من اسی نیسم ک😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
می دونم چی میگیولی این درد و دل از جایی به بعد باعث میشه که خودت رو اروم کنی و عمل مناسب انجام ندیاز ...

اره فردا میگم چیکار کردم بخدا دیدم باز پرو باش و منو خر فرض کنه قشنگ میگم جمع کن برو 

حالا میخای یکم قشنگ تر نصیحت کنی سواری دادن یعنی چی من فقط از بچگی جوری شنیدم و دیدم ک مهمون حبیب خد ...

فردا شب جاشون بنداز تو حال ،بگو همسرم چندشبه خوابش نبرده عادت نداره جایی جز اتاق خودمون بخوابه، ناراحت شن بجهنم

این سر کلیدی استخونی ها هستن انگار اوناس مثل سحر تبر

دهنت سرویس با این مدل توصیف کردنت🤣🤣🤣🤣🤣

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
2810