2777
2789

ماشین ب اسم شوهرم نیست ب اسم مادرشه !!! چند سال پیش ک نصف پولشو مامانش داد چون سنش پایین بود زد ب اسم خودش حالا هعیی میگه ببر ب اسم خودت بکن شوهرم ب خاطر دردسر و بدو بدو و تعویض پلاک و.... پشت گوش میندازه حالا ماه دیگه ۹۰ م قرعه داریم همشو بدم طلا بخرم یا بدم ماشین و عوض کنیم؟ ماشینمون نیسانه یکم کهنه شده همون نیسان مدل بالا تر میتونیم بخریم 

طلا بخر 

شوهرتم مجبور کن بره ماشینو بکنه به اسم خودش، یعنی چی که بخاطر دردسر

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با هیچ بخشش از حرفات کاری ندارم اما در اسرع وقت برید ماشین رو به نام خودتون بزنید 

خدای نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده اتفاقی برای مادرش بیوفته، اون ماشین عمره با شما نمی‌رسه

اگر ماشینو ب نام خودت میتونی بزنی بگیر 

اما ب نظرم طلای اب شده یا ساچمه نقره بخر چند سال نگه دار 

ماشین مدلش میگذره. از قیمت میفته 

اون ماشینم بگو ب شوهرت اگر تو نمیری من برم بزنم بنام خودم 

دور از جون اتفاقی بیفته برا مادرش همه وراث سهم میخوان نمیگن مال ایناس

❤️❤️❤️
من با هیچ بخشش از حرفات کاری ندارم اما در اسرع وقت برید ماشین رو به نام خودتون بزنید خدای نکرده خدای ...

پس نمیتونم حتی یه تیکه طلا بخرم دلم میخواست ب اون پول طلا بخرم اما همسرم زمانی ماشین و ب اسمش میزنه ک بهاد عوض کنه چون روی ماشین پول نزاشتههه ب چشمش نمیاد ولی پول خرج کنه بدو بدو می‌ره ب نامش میزنخ

آخه، انتخاب بین طلا و ماشین یه جورایی به نیاز و اولویت‌های شما بستگی داره! 🤔 اگر این پول قرعه رو برای خرید طلا بذارید، یه سرمایه‌گذاری به صورت ذخیره‌سازی دارید که به مرور ممکنه ارزشش بیشتر بشه. از طرفی طلا همیشه یه پشتوانه ثابت برای مواقع ضروریه.

ولی اگه ماشین نیاز به تعویض داره و مدل جدیدش راحت‌تر و به‌روزتره، شاید عوض کردن ماشین منطقی‌تر باشه. اما در مورد ماشین، حتماً باید این رو در نظر بگیرید که تغییر پلاک و مسائل قانونی هم وقت و هزینه می‌بره.

از طرفی اگر ماشین فعلی هنوز کار می‌کنه و خیلی کهنه نشده، شاید این مقدار پول بیشتر به درد سرمایه‌گذاری (مثلاً طلا) بخوره. ولی در نهایت این انتخاب با خودتونه که کدوم رو بیشتر نیاز دارین.

آخه، انتخاب بین طلا و ماشین یه جورایی به نیاز و اولویت‌های شما بستگی داره! 🤔 اگر این پول قرعه رو بر ...

ماشین وسیله کاره همسرمه میوه میفروشه یعنی تمام روز باهاش درگیره ولی خب کار راه اندازه .. از طرفی هم چون ماشین و مامانش براش خریده ب اسم مامانشه یعنی همسرم چندان پول چشم گیری رو پول ماشین نداشته ب چشمش نمیاد یعنی مهم نیست ماشین ب اسم کی باشه اما اگه میلیونی هزینه کنه سریع ماشین و ب اسم خودش میزنه موندم چیکار کنیم واقعا 

نمی‌دونم اگر ‌بخواییم عوض کنیم فکر کنم باید تمامش رو بدیم

من جات بودم سند زدن ماشین برام اولویت بود، تمام دعواهای خواهر برادری از اعتمادی هست که خواهر برادرا به هم داشتن و بعد متوجه شدن اعتماد بی جایی بوده 

ما ی خونه از مادر شوهرم خریدیم (خونه چون اول قولنامه بود بعد سند دار شد اینطوری بود که محض احتیاط باید هم مادر شوهرم هم پدر شوهرم و هم خواهر و برادراش امضا میکردن) ، شوهرم نصف پول رو دادیم بقیه ش تو حساب من بود، گفتم میان محضر سند بزنن همونجا پول را واریز کنیم گفت نهههه تو به خونواده من شک داری و اووو چه قشقرقی راه انداخت سر اینکه خوانواده من حرفشون حرفه، موقع سند زدن شد، ببین به هرکی می‌گفتیم بیا سند بزن ی بهونه می‌آورد از زیرش در میرفت، هیچ کدوم از خواهر برادراش امصا نکردن و ی دعوایی راه انداختن 

ما رفتیم دادگاه خونه رو روی سند از مامانش خریدیم و سند زدیم منتهی شوهرم خوب خواهر برادراش رو شناخت 

2810