از همون اول جایی بریم میگم من فلان چیز میخوام عادت کرده من هر چی میخورم اونم سفارش میده یا تو مهمونیا از چیزی بدم بیاد زور نمیکنه بخور رک میگه دوس نداره فلان چیز بزارین بی زحمت البته قبل مهمونی ها
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره اصلا نمیدونم چرا راحت نیسم بقیه دخترا میبینم چه قد راحت میگن
اشکالنداره پارودل بزار بگومن الان خستش گردم دیگه کل زندگیمون شده چی بخورم چی بپزم 😁اگه نگی غذاخبری نی
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
چرا خب....ما اونروز بیرون بودیم گفت بیا از فلانجا ناهار بگیرم که اون رستوران فقط پلویی داشت گفتم من غیر پیتزا لب به هیچی نمیزنم...اونم نامردی نکرد یه پیتزا چهارنفره خرید تا فردا صبحش صبحونه هم پیتزا خوردم🫠😂
خجالت کشیدن گاهی واسه وقتیه که طرف اصلا نپرسه چی میخوری بگیرم الان که طرفت میپرسه خیلی عادی بگو فلان چیز..ببین اصلا اون فکرای بدی که تو سرته رو راجبت نمیکنه تازه واسش عجیبه که چرا نمیگی خواستتو عصبی میشه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜