من چند روزه با کوچیک ترین سروصدا تنگی نفس میگیرم دست و پام شروع میکنه به لرزیدن سرد میشه و سریع گریم میگیره کسی تجربه شو داشته باید چیکار کنم؟؟ و اینکه بگم 19 سالمه
دکتر ک قبلا رفتم گفتش عصبی هستی و قرص داد همین دیروز ی چکاپ گرفتم گفتن فق کم خونی و کمبود ویتامین D ...
پس مشکل همون ذهنیه ولی همین کمبود آهن و دی هم باعث این حالت ها میشه حتما ویتامین هاتو سر وقت بخور میتونه خیلی تو حال روحیت کمکت کنه
میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمیتونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
و تو این شرایط خیلی پرخاشگرر میشم ینی ب من باشه طرف مقابلمو میگیرم خفش میکنم😂😔
کم خونی ادمو عصبی میکنه منم خودم اینارو دارم
حتما ویتامین هاتو سر وقت بخور اون چیزایی هم که گفتم انجام بده
میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمیتونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️