2777
2789
عنوان

تنگی نفس عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی عزیزم ؟؟

اگه آدم به سطح زیادی از فشار برسه یهویی حمله عصبی بهش دست میده نشونه هاش زیادن 

مثلا تنگ نفسی،درد قلب،لرزش،احساس اینکه قراره بمیری،گریه،تپش قلب و... 

ولی خب فقط شاید چند دقیقه کوتاه طول بکشه 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه آدم به سطح زیادی از فشار برسه یهویی حمله عصبی بهش دست میده نشونه هاش زیادن مثلا تنگ نفسی،درد قلب ...

دقیقا همین حس و حالو دارم انگار قرارع نفسم گرفته بشه 

الان باید چیکار کنم ؟😔

دقیقا همین حس و حالو دارم انگار قرارع نفسم گرفته بشه الان باید چیکار کنم ؟😔

سعی کن یکم خودتو آروم کنی از استرس دور باش 

چیزایی که بهت استرس میدن و...

مدتیشن کن،برو تو طبیعت،احساساتتو بنویس،دمنوش های آرامش بخش،ورزش،یا قرص پروپرانولول ۱۰ بخور عوارض نداره واسه پنیک هم خوب هستش،خواب تو اوکی کن تغذیه ت و...

یکم سعی کن به خودت برسی،برو حموم و...

یکم بیرون برو عبادت کن حتمااا عبادت کن 

از چیزای استرس زا و ناراحت کلا دوری کن سعی کن آهنگای شاد گوش بدی فیلمای شاد ببینی و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم‌هستم‌خودت باید ب خودت کمک کنی سعی کن بچیزهای بد فکر تکنی،‌ تز‌سروصدا دور‌باش‌اگر‌نمیشه باهدفون اهنگ گوش کن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سعی کن یکم خودتو آروم کنی از استرس دور باش چیزایی که بهت استرس میدن و...مدتیشن کن،برو تو طبیعت،احساس ...

یعنی ممکنه مثلا تو این حالت بخوای بیوفتی غش کنی ...؟؟

یعنی ممکنه مثلا تو این حالت بخوای بیوفتی غش کنی ...؟؟

پنیک ساخته ی ذهنه 

ذهنت باعث میشه فکر کنی داری خفه میشی و یا اینکه قلبت درد می‌کنه و یا اینکه قراره بمیری...

همس ساخته ی ذهنته وگرنه واقعی نیست واقعا مشکل جسمی نیست پس اتفاقی نمیافته

هر چند بعضیا از استرس زیاد ممکنه غش کنن ولی غش کردن به دلیل اظطراب چند لحظه ست و طرف خودش بهوش میاد خود به خود پس نگران نباش 

فقط سعی کن خودتو اروم کنی 

هر چند قبلش حتما محظ احتیاط دکتر برو و خودتو چک کن ببین واقعا سالمی یا نه اگه سالم بودی دیگه مطمئن شو مشکل ذهنته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810