2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12339 بازدید | 271 پست
فدای سرت سر یه برنج حرص نخور.

من خونه بابام اانقدر سختی نکشیدم ک یه برنج حسرتم بشه

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

دارچین بزنید .

زردچوپه بدتر میکنه دارچین گلاب.کمی پیاز بزار روش.ماهم این ماه برنج نخوردیم زیاد .چون گرونه .خیلی ها هندی میخورند.ناراحت نباش.یک بار کلک زدند برنج هندی گذاشته بودند جای هاشمی.داخلش دارچین زدم وکمی گلاب.برنجهای نذری هم هندیه دیگه .داخلش پودر هل میزنند .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
شوهرت چه کارست اگه دوست داری بگو

تو ی شرکت هستش ک اونم پول درست حسابی نمیدن دوماه پور ندادن میره مسافر کشی

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
عزیزم چند سالته؟

۲۲😞

وضع بابات خوبه بگو اونا کمک کننن

اهل کمک نیستن

من خونه بابام اانقدر سختی نکشیدم ک یه برنج حسرتم بشه

فدای سرت.خدا سلامتی بهتون بده.اوضاع خرابه قبول دارم ولی اینطور نمی‌مونه عزیزم.انشالله اینقدر خدا بهت بده این روزا خاطره بشه برات

تو ی شرکت هستش ک اونم پول درست حسابی نمیدن دوماه پور ندادن میره مسافر کشی

چی بگم لعنت  به کسایی که مملک اینجوری کردن ...

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
۶ ساعت نم بود با سویا پلو پر رب و یکم زعفران خوردیم ولی بدبود

احتمالا به بو و طعمش عادت ندارین . کاش کمتر از 10 کیلو میگرفتید . حالا اگر خیلی بده  یکم نیم دونه ایرانی در حد 1 کیلو بخر هر وعده ای که میپزی نصف لیوان هم ایرانی توش بریز ببین طعم و بوش بهتر میشه . اینجا من لاشه هاشمی 70 دیدم . برنج عنبر بو خوزستان هم همین قیمته . یکیشون رو امتحانی 1 کیلو بخر موقع چختن قاطی برنج هندی بکن ببین چطور میشه .  اگر خوب شد هر وقت 1 کیلوئه تموم شد برو بازم 1 کیلو بخر

دارچین بزنید .زردچوپه بدتر میکنه دارچین گلاب.کمی پیاز بزار روش.ماهم این ماه برنج نخوردیم زیاد .چون گ ...

عزیزم میتونم باهاش شله زرد بپزم؟ 

2810