2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا دلم خاک میخاد یه دونه مهر مخصوص دارم میرم گازش میزنم.🫠

کم خونی داری منم یخ میذارم دهنم خرت و خرت گاز میزنم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
میرم حموم، نباید دمپایی بپوشمپام باید و باید زمین و سرامیک رو لمس کنهاصلا نمیتونم چیزی بپوشمخیلی برا ...

منم تو حموم هیچوقت دمپایی نپوشیدم مگر حموم غریبه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پس موقع مهمونی چکار میکنی وقتی شام جایی دعوتی؟

اکثرا نمیرم کلا با فامیل ارتباطی ندارم اگرم برم خیلی کم میخورم حس میکنم معدم ورم میکنه و حالم بد میشه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
میرم حموم، نباید دمپایی بپوشمپام باید و باید زمین و سرامیک رو لمس کنهاصلا نمیتونم چیزی بپوشمخیلی برا ...

منم‌بدون‌دمپایی و تازه در باز باید برم حموم نمیتونم در بسته باشه احساس خفگی میکنم😁

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
2810