2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 59 پست

من رابطه ۳ ساله رو ی هفته آب گذاشتم کنار الان بمیره هم برام مهم نیس با یکی دیگه اوکیم اتفاقا خیلیم خوبیم باهم 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیزم تفاوت فرهنگی می تونه مهم باشه اما در برخی شرایط اگر علاقه و حمایت وجود داشته باشه نه تنها ...

منم علاقه رو مهمتر میدونم چون زیاد دیدم دوتا خانواده با اختلاف مذهبی و...اگه دختر و پسر واقعا همو دوست داشته باشن باهم راه میان حتی دیدم دختر حجابش بیشتر رعایت کرده ولی خوشبخته

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
2805
چرا گمشهاتفاقا منطقی رفتار کردحالا سوالم از این خانمه چه جوری توی دوستی نشناختین که اعتقاداتتون‌چطور ...

فقط دو ماه دوست بودیم بعدم سه بار سر جمع دیدمش

اونا یک کلام ۱۱۴ و لج کرده بودن بابام تا ۱۲۸ هم اومد دید اونا لج کردن گفت ولش توافق نمیشه

الان بخاطر بالا رفتن سکه ۹۰درصد زیر ۱۰۰یا همین ۱۱۴رو قبول میکنن 

استان ما که اینجوریه 

دیگه کسی تعداد بالا نمیگه 

بعدم خدایی نکرده بخای جدا بشی مطمین باش با هزار بدبختی فوقش سالی یه سکه بتونی بگیری 

اگه خواستگار خوب برات اومد بخاطر مهریه ردش نکن 

اونا یک کلام ۱۱۴ و لج کرده بودن بابام تا ۱۲۸ هم اومد دید اونا لج کردن گفت ولش توافق نمیشه

من دوست داشتیم همو ۴سال باهم بودیم اومدگف ۱۴منم قبول نکردم الان دوماه خبرنداریم ازش عشق دوستداشتن اینجورنیستن برن بدرک عوضی

عزیزم منو همسرم بسیار تفاوت فرهنگی و مذهبی داریم بسیار زیاد اما بسیار خوشبختم چون همسرم حامی و دلبسته ست، آقا اگر عاشق و حامی باشه هرگز مشکل جدی بوجود نخواهد اومد... شما نیز صبور باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

ببین عزیزم شما خودتون دوتا باید از قبل سر همه چیز صحبت میکردین اگه پسره بچه ننه نباشه خب صد در صد میگفت ما باهم صحبت کردیم نظرمون اینه یا همینطور مسئله حجاب و اعتقادات و ...

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
منم علاقه رو مهمتر میدونم چون زیاد دیدم دوتا خانواده با اختلاف مذهبی و...اگه دختر و پسر واقعا همو دو ...

بله عزیزم همینطوره...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
من رابطه ۳ ساله رو ی هفته آب گذاشتم کنار الان بمیره هم برام مهم نیس با یکی دیگه اوکیم اتفاقا خیلیم خ ...

یعنی منم یک هفته ای برام عادی میشه چون همش چهار ماه میشه که میشناختمش

2810