2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 59 پست

اشتباه شما این بوده که قبل از شناخت از اون آقا و خانوادش 

با وجود ارتباط داشتن 

تصمیم به ازدواج گرفتید و اجازه ورود دادید 

به هر حال بهتر که تمام شد 

چون به لحاظ فرهنگی اختلاف داشتید و موارد دیگه هم که کاملآ واضح هست لازم به بیان نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیزم تفاوت فرهنگی می تونه مهم باشه اما در برخی شرایط اگر علاقه و حمایت وجود داشته باشه نه تنها می تونه دوام داشته باشه و لذتبخش باشه بلکه می تونن باعث تکامل در هر دو یا هر دو خانواده باشه...اینکه آقا عقب نشینی کرده مشکل اساسی ست و جای بررسی داره...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

با خانوادش به مشکل میخوردی خداروشکر کن 

پسره هم بچه ننه بوده دهن بوده خانوادش گفتن نه 

حیف عمر و جوونیتون پای پسرای بدرد نخور مردم میزارید پسرا وقتی دوست دختر دارن هم بخودشون افتخار میکنن هم انرژی دخترو میگیرن 

حتی خانواده پسر مذهبی باشه وقتی پسرشون مخ یدختریو میزنه به به میکنن چه پسری ولی برای دختر همچی بده 

نکنید مفت و مجانی به پسر مردم حال ندید 

2805

من اینقدر خواستگار داشتم خودمم آدم محجبه ای هستم ولی مذهبی خشک نیستم به هر حال زمونه عوض شده خواستگاران برا اینکه قبول کنم یکی می‌گفت خونه میزنم به نامت یکی ماشین و از این چیزا یه مذهبی غریبه اومد خواستگاریم براشون مهریه خیلی مهم بود همش میگفتن ۱۴ سکه 😂😂😂اینا باید موقع شوهر دادن دختراشون ببینی

به نظرتون میشه یک هفته ای برام عادی بشه؟

نه انتظار نداشته باش وقتی وابسته بودی با یک هفته فراموش کنی 

اگه عاشقش بودی که فراموش کردنش محاله اگه وابستش بودی فقط چندماهه به نبودش عادت میکنی

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 

داداش منم ۳۳سالشه عاشق خانم ۳۶ساله شده از هر جهت چند لول پایین تر از خودش

اینو من نمی‌گم چون داداشمه، همه میگن،حتی تک تک عموهام با داداشم صحبت کردن ولی فایده نداره،بخدا خودمم قلبم تیر میکشه

یکم سخته ولی غصه نخورخداخودش اینجورصلاح دونسته مهریه چقدرگفتی

اونا یک کلام ۱۱۴ و لج کرده بودن بابام تا ۱۲۸ هم اومد دید اونا لج کردن گفت ولش توافق نمیشه

به صلاح بوده اگه باهاش ازدواج هم میکردی دوام نداشت تفاوت های فرهنگی و اعتقادی زیادی داشتین.

یه هفته‌ای کمرنگ نمیشه نیاز به زمان بیشتری هست برای فراموشی....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

عزیزم  خوشحال باش نجات پیدا  کردی   ازدواج با یکی که  عین خودتون   نیست   وحشتناکه  من  انقدر  با خانواده  شوهرم  فرق  داشتم   نمیدونم چرا قبول کردم    بعد  به  گوه خوردن افتادم  اصلا تو جمع هاشون  راحت نیستم   واقعا  اذیت میشم   خود سوهرم خوبه ولی  خیلی  گاهی اونا  رو مخش میرن    بعد عروسی  یهو   اومد گعت    چادر بپوش  حالا چرا  چون مامانش پرش کرده بود 

2810