2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 238 پست
نمیدونم چه غلطی کنم مخصوصا اینکه الان با قرص هم نمیشه کاری کرد،راه دیگه ای رو هم نمیدونمدارم با خودم ...

بشین سبک سنگین کن ببین کدومو میتونی تحمل کنی 

اون بچه اگه بدنیا بیاد و بدون پدر خیلیییی زندگی براش سخت میشه 

الان تموم بشه بهتره 

مطمئنی بارداری؟سونوگرافی رفتی؟

هنو نرفتم ولی اره لگداشو کامل حس میکنم تست زدم مثبت بود

اصلا دلم نمیره به کسی بگم یا برم سنو

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر ازخودت دلم برا اون طفلکی سوخت که هنوز به دنیا نیومده مادرش دوسش نداره و پدرش یه آدم خائنه..به نظرم الان دیگه برای سقط بچه دیره چون روح تو بدنشه همه چیش کامله ..مگر خودش شانس بیاره تو این خونواده به دنیا نیاد 

منم با هزار جلوگیری سومی رو باردار شدم دقیقا آخر شیردهیخیلی گریه کردم و ناشکری کردم قلبش تشکیل نشد د ...

منم مث شما هعی دارم میگم کاش خودش سقط شه😔

بچه چهارماهه که لگد نمیزنه عزیزم اگر شرایط نگهداریشو نداری سقط کن لطفااینکه به دنیا بیاد بدبختی بکشه ...

منم ۴ ماهمه مثل نبض زدن احساس میکنم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم دوتا بچه پشت هم سخته امت خوب خوبیش اینه باهم بزرگ میشن وهمبازی اتفاقا منم دوتاپشت هم دارم الان ...

منم برای نگه داشتنش تنها امیدم همینه ک همه میگن با هم بزرگ میشن😢

آخی طفل مهصوم نی نی لگدم میزنه....سقط نکن سخته ولی یک لحظه فکر کن اون بچه الان چقد تورو دوست داره ال ...

میدونم بخدا همه اینا رو میدونم دستم به سقط نمیره ولی دلم بحال خودم میسوزه چقدر آرزو و برنامه داشتم برا خودم مثلا شاگرد اول بودم

درکت می کنم الهی خوشبخت شی الهی روزای پر دردماهم تموم شه ماهم حق شادی داریم

ممنونم😔❤️

الان دیگه گناه داره آخه بنده خدا همچیش تشکیل شده به این فکر کن که دوتا بچه هات باهم بزرگ میشنولی اگر ...

نه جنسی نبود و چتی بود و فقط سه روز بود ک پ میدادن ولی داغونم کرد چون همه میدونستن چقدر عاشق همیم مخصوصا اون از بس دوسم داشت همه بهش میگفتن زن ذلیل😢

بشین سبک سنگین کن ببین کدومو میتونی تحمل کنی اون بچه اگه بدنیا بیاد و بدون پدر خیلیییی زندگی براش سخ ...

چه دل گنده ای دارید!!!عزیزم ما اگر بچه نمیخوایم باید خیلی مراقب باشیم باردار نشیم حالا هم که شده تا ابد در مقابلش مسئولیم!!بچه ای که قلب داره و لگد میزنه رو از بین ببره مطمئنن روز خوش نمیبینه!

2810