2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 223 پست
منم با هزار جلوگیری سومی رو باردار شدم دقیقا آخر شیردهیخیلی گریه کردم و ناشکری کردم قلبش تشکیل نشد د ...

چندماهته

به زنداداش منم همینو گفتن اما سقط نکرد بعد چندمدت دوباره سونو داد بچه سالم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا متاسفم عزیزم منم مثل شما یه روزایی بچه امو دوست ندارم ولی یه روزایی دوسش دارم تکلیفم با خودم م ...

خیلی حس بدیه😢

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2805
باورت میشه حتی نه ویار داشتم نه هیچ کدوم از علائم حاملگیو تازه از حرکاتش و ورم کردن شکمم متوجه شدم ت ...

مگه پریود میشدی؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
باورت میشه حتی نه ویار داشتم نه هیچ کدوم از علائم حاملگیو تازه از حرکاتش و ورم کردن شکمم متوجه شدم ت ...

شما نسبت ب خودت قطعا بي توجهي عزيزم.

ديگه الان براي خودت خيلي ضرر داره

اون هم يك ادمه ك بايد تيكه تيكه بشه تا سقط بشه

و أصلا تقريبا غير ممكنه بتوني شفط كوي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

کاش موقعیتش رو داشتم میدادیش ب من

گله من خدا داده نگهش دار

دخر خالمم سن تو بود دوتا پشت هم اورد

وقتی جدی نمیخوای باید جلوگیریت سفت و سخت باشه

الان دلت میاد داری لگداشو حس میکنی اینجوری بگی راجبش؟

اون حرفای توی دلت هم که به زبون نمیاری متوجه میشه نذار حس بد بگیره

مرسی مهربون😢❤️

عزیزم به این فکرکن که راحت ۴ماه از ۹ماه طی شد وشما متوجه نشدی خاست خدا بوده سخت نگیر خدا قهرش میگیره توکل کن به خودش انشاالله همسرتم قدردان هست

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

عه من فکر میکردم تست بعد سه ماهگی دیگه نشون نمیده اخه یه جا نوشته بود هورمون hcg تو بارداری اول به اوج میرسه بعد تا پایان سه ماهگی کم میشه در حدی که بی بی چک دیگه مثبت نمیشه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

تا دیر نشده یه فکری کن میدونم حس گناه میکنی، هرکی جات باشه همینه ولی وقتی شرایطش نداری ، چاره ای نیس

نمیدونم چه غلطی کنم مخصوصا اینکه الان با قرص هم نمیشه کاری کرد،راه دیگه ای رو هم نمیدونم

دارم با خودم فک میکنم این برام زندگی نمیشه ممکنه چن وقت دیگ حتی طلاق بگیرم بخاطر یسری رفتاراش دلم نمیخاد دو تا طفل معصومو بدبخت کنم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

عزیزم الان حالت بده فکرای ناجور میاد سمتت

اگه توان مالی داری 

یه کمکی بگیر توی کار خونه کمکت کنه از همین الان شوهرت عادت کنه بهپریتار گرفتنت ولی سقط نکن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نمیدونم چه غلطی کنم مخصوصا اینکه الان با قرص هم نمیشه کاری کرد،راه دیگه ای رو هم نمیدونمدارم با خودم ...

نکن دلت نمی سوزه براش خیلی گناه داره خدا هیچ وقت نمیخشت جون بچتو نگیر بزار به دنیا بیاد میبینی همون شد تموم زندگیت

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
2810