2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 238 پست
من نمیدونم شرایطط چجوریه و میخوای سقط کنی یا نه بهتم نمیگم سقط کن یا نکن اما خب من به عنوان فرزند تو ...

نمیدونم واقعا نمیدونم میخوام دقیقا چه غلطی کنم فقط خدا کمکم کنه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

سقطش کنی بدبخت میشی

از یه طرف سقط خیلی به رحم و بدن فشار میاره آسیب زیادی بهت میزنه 

دومن اون دیگه بزرگ شده روح وارد بدنش شده با کشتن یه انسان هیچ فرقی نمیکنه

سومن خدا صلاح ندونسته  بفهمی شاید اگه زود میفهمیدی سقطش میکردی 

نگهش دار لطفا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی چهار ماهه ست؟رفتی سونو؟منم دقیقا همون موقع که پسرم یه سالش شد باردار شدم خلاصه رفتم سونو دیدم ...

نه هنوز نرفتم میخوام فردا برم دیگه 

فک میکنم بیشتر از ۴ ماه هم باشه حتی 

سقطش کنی بدبخت میشیاز یه طرف سقط خیلی به رحم و بدن فشار میاره آسیب زیادی بهت میزنه دومن اون دیگه بزر ...

اره فک کنم باید دیگه نگهش دارم نمیدونم با خودم چن چندم 😢

ناشکری نکنخیبیا ارزوی بچه دار شدت داری یکیش منقدر شون بدونمیدونم سختع ولی کار خدا بی خکمت تیسا

اگه شرایط نداشته باشه خب براچی بیاره 

منم هستم هر روز خانوادمو دارم نفرین میکنم 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

بشین برا کنکورم بخون به آرزوت برسی یه ۵ماه دیگه کنکور فرهنگیانه

کنکور فرهنگیان زودتر از پنج ماهه

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

بشین برا کنکورم بخون به آرزوت برسی یه ۵ماه دیگه کنکور فرهنگیانه

حتی قبول شمم نمیتونم با دوتا بچه کوچیک برم دانشگاه وگرنه میدونم میتونم قبول شم 

سر بچم تازع زایمان کرده بودم کنکور دادم قبول شدم مصاحبمم عالی دادم ولی یه از خدا بیخبری برام تحقیقات زد و سر همون ردم کردن کلا خیلی بدبخت و بدشانسم من😔

نه اردیبهشت دیگه

نمیدونم ولی من امسال کنکوریم مدرسه بهمون گفت فرهنگیان زودتره من طبق حرف اونا گفتم نمی‌دونم 

اگه شرایط نداشته باشه خب براچی بیاره منم هستم هر روز خانوادمو دارم نفرین میکنم

عزیز درست حرفت درست 

ولی الان نمیشه سقطش کرد 

منم از بودنم پشیمونم

ولی اینکه یهویی امد با اونکی بزور بیاریش بدنیا فرق داره 

شاید زندگیش عوض شد 

لطفا بهش ایتحوری نگو 

اون معصوم قلب داره کاش مال من بود 

2810