2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 238 پست
فقط مامانش دعواش کرد اخه سنش کم بود و کم خونی ام داشت و شوهرشم شغلش درست و درمون نبودوگرنه بقیه فقط ...

منم از واکنش مامانم خیلی میترسم 

میدونم قراره از بقیه هم سرکوفت بشنوم برا همین از گفتنش واهمه دارم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خدا اجرش رو تو اون دنیا بهت میده خدا میگه اگه گناهی رو بخاطر من انجام ندین آتش جهنم رو به شما حرام م ...

ممنونم چقدر دلگرمم کردی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو به خودت بدبخت والا من یه زمانی ارزوم بود خدا بهم نداد و نمیدهناشکری نکن عزیزدله منپیج مهسا مطهری ...

ممنونم عزیزم❤️❤️

منم از واکنش مامانم خیلی میترسم میدونم قراره از بقیه هم سرکوفت بشنوم برا همین از گفتنش واهمه دارم

اول برو ازمایش مطمعن بشی 

بعدشم شما تا الان ک متوجه نشده بودی تا چند ماه دیگه ام چیزی نگو 

و یادت باشه توی زندگیت هرچقدرم مشکل و بحث هست فقط به خودت و شوهرت مربوطه حتی بچه دار شدنت

نذار کسی به خانواده ت و خودت وحتی همون بچه ی توی دلت تو بگه❣️

اول برو ازمایش مطمعن بشی بعدشم شما تا الان ک متوجه نشده بودی تا چند ماه دیگه ام چیزی نگو و یادت باشه ...

اره فردا میرم 

دیگه نمیشه باید بگم بهشون مجبورم 

ممنونم از نظرتون

من نمیدونم شرایطط چجوریه و میخوای سقط کنی یا نه بهتم نمیگم سقط کن یا نکن اما خب من به عنوان فرزند تو یه خانواده داغون بهت میگم اگه شرایط نداری نیار یا با شوهرت اوکی نیستی آرامش یه نفر دیگه رو نگیر من هر روز خانوادمو لعن و نفرین میکنم که باهم سازگار نبودن چرا منو اوردن که الان هزار دفعه زجر بکشم 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

ماهت زیاده کاری جز نگهش داشتنش برنمیاد

اره مجبورم نگهش دارم فقط دلم به حال خودم میسوزه این وسط

مطمئنی چهار ماهه ست؟رفتی سونو؟

منم دقیقا همون موقع که پسرم یه سالش شد باردار شدم خلاصه رفتم سونو دیدم دوازده هفته ست ولی منو بی بی چک گمراه کرد چون نشون نداد ماه بعد که خریدم نشون داد

خلاصه سقط شد 

2810