2777
2789

سلام 

توضیحاتم رو کامل نوشتم طولانیه ممنون که وقت میزارین 

من دوتا دختر دارم که دختر اولم بهمن میره تو 4 سال و دومی دی میره تو یک سال

دختر اولم از اول ک بدنیا اومد بچه سرسختی بود اذیت هاش زیاد بود تو هر زمینه ای گریه ئو بدغذا لاغر  و... همیشه هم باهاش خوب رفتار میکردیم ولی باز لجباز و اذیت کن بود گذشت تا حدود 3 سال که نزدیک بدنیا اومدن خواهرش بود خیلی خوب شده بود و خیلی ذوق داشت برای بچه و اوایل هن خیلی خوب بود باهاش... 

اما به مرور مدام خواهرش رو میزنه، یا دست و پاش رو لگد میکنه یا موهاشو میکشه یا اکثرا دستشو بخصوص انگشت هاشو گاز میگیره 

حالا این یکی دخترم آرومه و اصلا بزرگه رو  اذیت نمیکنه برعکس خیلی هم دوسش داره 

دختر اولم هم خواهرشو خیلی دوست داره با گریه هاش گریه میکنه ولی باز در مواردی یا بی دلیل یا وقتی بره تو رختخوابش یا اسباب بازی هاشو بگیره میزنه این بچه رو تا جایی که بتونم سعی میکنم نزارم چالش پیش بیاد ولی خب من تمام لحظات کنارشون نیستم 

هر مدل راهی رو فکر کنید رفتم تشویقی و جایزه ، دادن مسئولیت های خواهرش بهش مثل انتخاب لباس کمک تو حمام و چیزای دیگه، تنبیهی از خاموش کردن تی وی گرفتن اسباب بازی برای ی تایم محدود تا دیگه وقتی به جنون میرسونه منو جیغ و داد و چندتا ضربه به باسنش و فرستادن تو اتاقش 

جدیدا کاراش خیلییییی بد شده یعنی گاز های وحشتناک و مو کشیدن زیاد داره 

بخدا نمیدونم چیکارش کنم سکوت و صبرم زیاده ولی میبینم دیگه داره این بچه رو میکشه منم منفجر میشم مثلا دیروز فقط 3 بار بی دلیل از کنارش ک رد میشد خواهرشو گاز گرفت یا با وسایل مختلف زد تو سرش جوری که دل بچه از حال میره 

مرتب خودم، خود خوری میکنم که واقعا چیکار کنم 

با مشاوره بهزیستی صحبت میکنم ولی راهنمایی کاملی نمیکنن مشاور بیرون هم واقعا گرونه توان مالیشو ندارم

بچه دومم خداخواسته بود تو تاپیک هام هست 

لطفا پند و اندرز ندید که چرا دومی رو آوردی و این حرفا آدم تا با کفش کسی راه نرفته نباید قضاوت کنه 

خواهش میکنم اگر میتونین و میدونین راهکار بهم بدین ممنون میشم 

حسودشده نسبت ب خواهرش

نمیخاد توجه ها از روش برداشته بشه

از هرراهی برای کوبیدنش استفاده میکنه

از طرف خواهرش براش کادو بگیرین

توی جمع ازش صحبت کنین

دونفره بشینین و نوازشش کنین و باهاش صحبت کنین

کتاب داستان درهمین راستا براش بگیرین و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسودشده نسبت ب خواهرشنمیخاد توجه ها از روش برداشته بشهاز هرراهی برای کوبیدنش استفاده میکنهاز طرف خوا ...

بله متأسفانه خیلی حسودی میکنه

ممنون حتما اینا رو هم انجام میدم با دقت بیشتر چون محبت و بغل هم خیلی بهش داریم

2805

سعی کن دختر بزرگت رو یه تایمی با بچه های دیگه سرگرم کنی بنظرم باشگاه یا کلاس های خلاقیت میتونه گزینه خوبی باشه گاهی از بچه بزرگتر حمایت کن مثلا اگه بچه کوچیک کتابش رو برداش بچه بزرگ رو بغل کن بگو میدونم چقدر ناراحتی میدونم اون کتاب رو خیلی دوست داشتی بعد بگو بیا باهم یه راه حل پیدا کنیم بذار بدونه گاهی حق داره ناراحت بشه حق داره عصبی بشه

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
بله متأسفانه خیلی حسودی میکنهممنون حتما اینا رو هم انجام میدم با دقت بیشتر چون محبت و بغل هم خیلی به ...

اره درست میشه

انشاالله سال اینده بره مهد روابط اجتماعیش میره بالا 

بزارین باهاتون درمورد خواهرش صحبت کنه ببینین چ چیزایی روی مخشه ک اذیتش میکنه

ببین عزیزم پسر منم ۷ سالشه یه خواهر ۲ ساله داره 

این چالش رو ماهم داریم ولی خیلی کمتر 

من روانشناس کودک هم از پارسال میبرمش برای راهنمایی در خصوص تربیتش

روانشناس به من  یک راهکار داد بهت میگم امیدوارم جواب بده 

یه برگه آچار بچسبون رو کمد یا دیوار اتاقش 

یه بسته استیکر بخر 

باهاش صحبت کن که اگه هروز با خواهرت مهربون باشی هر روز یک استیکر می‌چسباند برات و اگه بشه ۷ تا برات یه جایزه به انتخاب خودت میخرم 

این راهکار واقعا رو پسرم سر هر مسئله ای جواب داده 

بچه ها به ذوق استیکر چسبوندن هر کاری میکنن

اگه زدنش تو طول روز زیاده بخش بندی کن 

مثلا هر روز و به سه بخش صبح و ظهر و شب تقسیم کن تا تعداد استیکرایی که میخواد بچسبونه بیشتر باشه و انگیزه اش بیشتر بشه 

و حتما آخر هفته اون جایزه رو براش تهیه کنین که یادش بمونه در قبال کار خوبش جایزه دریافت کرده 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
سعی کن دختر بزرگت رو یه تایمی با بچه های دیگه سرگرم کنی بنظرم باشگاه یا کلاس های خلاقیت میتونه گزینه ...

بنظر منم از اون محیط دور بشه یکم. این بچه رفته رو مخش. شده برا چند ساعت هم نبینتش خیلی خوبه. مهد هم خوبه که ساعتی هم شد بفرسته .

یک مدت از اون محیط دورش کنید موثر نیس ؟ مثلا بفرستی خونه مادرت . دیگه خیلی تو نخ این یکی رفته.

بزرگه اصلا جایی نمونه بدون خودم ولی کوچیکه چرا میمونه چگن شیرخشکی هست 

اینم ایده خوبیه 

البته میترسم بعدش با مامانم دشمن شه که چرا خواهرمو بردی 

ی موجود عجیب غریبه این بچه 

به تنهایی کل انرژی منو میگیره 

خیلی باهوشه و خداروشکر مستقله و کاراش رو خودش میکنه ولی در این مورد بقدری اذیتم کرده کلا میگم کاش بدم به یکی ببره دیگه نیارش😅😅

سعی کن دختر بزرگت رو یه تایمی با بچه های دیگه سرگرم کنی بنظرم باشگاه یا کلاس های خلاقیت میتونه گزینه ...

این کار رو میکنم مورد حمایتی رو ولی خیلی روش وقت نذاشتم واقعا شاید تعادل نداشتم 

کلاس هم تو برنامه ام هست که ببرم ولی متأسفانه یکم شرایط مالی همسرم اوکی نیست فعلا

دختر بزرگتو باید بزاری مهد عزیزم تا با هم سن و سالای خودش برخورد داشته باشه و بازی کنه اینجوری بیشتر تخلیه میشه و تو خونه انرژیش کمتره و اینکه خودتونم سعی کنین خودت یا شوهرت که یه وقتی رو جداگونه باهاش بگذرونید که این حس توش به وجودبیاد که مثل قبل بهش توجه دارین و دوسش دارین. من دقیقا شرایط شما رو دارم با این وجود که بچه اولم پسره یک ماه دیگه ۴سالش میشه دخترمم ۱سال و۳ماهشه. و دقیقا همین برنامه ها رو دارن. پسرم بعضی وقتا دیدم دخترمو هول میده و میزنش یا بعضی وقتا بلندش میکنه میزنش زمین. چون دوس نداره اون بیاد تو بازیش. منم دعوای لفظی میکنم باهاش اما بعدش سعی میکنم باهاش درست حرف بزنم و راهکار بهش میدم. از اول مهر هم پسرمو گذاشتم مهد خیلی اخلاق و رفتارش بهتر شد اما خب بازم هست این دعواها و بزن بزنا تا بزرگ بشن😅

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بنظر منم از اون محیط دور بشه یکم. این بچه رفته رو مخش. شده برا چند ساعت هم نبینتش خیلی خوبه. مهد هم ...

من دخترم ۷ سالشه یه پسر یک سال و نیمه دارم امروز دخترم میگفت مامان ممنونم که وقتی من و داداشی دعوامون میشه منو بغل میکنی و میگی حق با توئه میگفت بعدش ناراحتیم تموم میشه 

از وقتی هم که رفته مدرسه و یه تایمی دور از داداشش هست خیلی شرایط رو راحت تر میپذیره

بزرگه اصلا جایی نمونه بدون خودم ولی کوچیکه چرا میمونه چگن شیرخشکی هست اینم ایده خوبیه البته میترسم ب ...

خب پس دلیل رفتارش اینه که اصلا دلش نمی‌خواد تو رو با خواهرش تقسیم کنه. بس که دوست داره. 

دشمن نمیشه کوچیکه رو  بذار خونه مامانت . با این برین بیرون تفریح یا کلاسی جایی. 

این کار رو میکنم مورد حمایتی رو ولی خیلی روش وقت نذاشتم واقعا شاید تعادل نداشتم کلاس هم تو برنامه ام ...

عزیزم تو نت بزن ببین کانون نزدیک خونتون کجاست معمولا هزینه کلاس های کانون خیلی زیاد نیست 

من دخترم رو همسن دختر شما که بود باشگاه بازی می‌بردم خیلی تو روحیش اثر مثبت داشت 

2810