2777
2789
عنوان

دوستی بعد از طلاق بیاین نظرتون و‌بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 42 پست
کار شما اشتباه نیست ولی بعید بدونم اون اقا ملک‌به نام شما بزنه بازم‌خودتون بهتر میدونید

نگفتم بخره گفتم به اسم من اجاره کنه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
صیغه اش شو خب مهریه هم بذار. حداقل حلال باشه کارتون. آره بنظر منم آدمارو فقط زیر یه سقف میشه شناخت. ...

منم منظورم همین بود

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کاری کن نه به پسره نیاز داشته باشی نه مادرتبرو سرکار و مستقل شو،به هیچ رابطه ای هم تن نده

سرکارمیرم ولی مهریه نگرفتم چجوری با حقوق ده تومنی خونه بگیرم مستقل شم

مگه شما فرمودید صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرچند که صیغه رو قبول ندارم.... اما شما در قالب دوس دختر پسری و بدون ا ...

بله چون سنم کم نیست ۳۵سالمه و جدا شدم  شاغلم خود دین هم اجازه پدر رو لازم ندونسته

توقع زیادیه پسر مجرد خونه بخره بکنه بنام شما فقط بخاطر رابطه که شما امتیاز رابطه بهش دادی خودتو جای ...

من نکفتم بخره برای من گفتم اجاره کنه برام

پسر بچه که نیست ۳۷ سالشه به اندازه کافی بزرگ هست و خوب و بد رو تشخیص میده سه سال دیگه چهل سالشه یه مرد عزب حساب میشه نه پسر بچه

الان مشکلت چیه،خونه بزنه بنامت ،ازدواج میخوای بکنی ،رابطه میخوای داشته باشی ؟؟فکر نمیکنی تند داری می ...

ببخشید بقیه چندبار طلاق میگیرن؟ چرا فکر میکنبد فقط خودتون انسانید و نیاز دارید

منم دلم میخواد مستقل شم ولی حتما نباید در غالب ازدواج باشه این مستقل شدن

منم دوسش دارم دلم میخواد باهاش ازدواج کنم ولی شرایطش رو ندارم

پول جهیزیه ندارم و خیلی دلایل دیگه 

نمیتونم بشینم ۵سال دیگه که ۴۰سالم شد و طراوتمو از دست دادم دنبال رابطه باشم

خدارو چه دیدین شابدم ازدواج دائم کردیم

علت دوست داشتنش معلومه دیگه رابطه

علت بقیه دوس داشتنا چیه؟

رابطه میتونه یکی از علتای مهم برای کشش بین و زن و مزد باشه اون دوتا ادم بالغ بالای ۳۵ سال کجاش ایراد داره؟

با بچه ۲۰ ساله که حرف نمیزنین

خب از حقوقت کنار میزاشتی جمع میکردی خونه کرایه میکردی چه کاریه

مثل اینکه شما از قیمتا خبر نداری و از خرج و‌مخارج