2777
2789
عنوان

دوستی بعد از طلاق بیاین نظرتون و‌بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رابطه هیچوقت ب ازدواج نمیرسه ب محض اینکه استفاده شو کرد چشماش باز میشه میذاره میره

دقیقا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ینی چی چرا برای اقایون عیب نیستاز نظر شرعی هم من میتونم قبغه این اقا بشم و باهاش زندگی کنم شما چرا ک ...

کار شما اشتباه نیست ولی بعید بدونم اون اقا ملک‌به نام شما بزنه بازم‌خودتون بهتر میدونید

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ینی چی چرا برای اقایون عیب نیستاز نظر شرعی هم من میتونم قبغه این اقا بشم و باهاش زندگی کنم شما چرا ک ...

مگه شما فرمودید صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچند که صیغه رو قبول ندارم.... اما شما در قالب دوس دختر پسری و بدون اگاهی خانوادت میخوای همچین کاری کنی....

این رابطه هیچوقت ب ازدواج نمیرسه ب محض اینکه استفاده شو کرد چشماش باز میشه میذاره میره

خب استارتر علنا تو متن گفتن قصد ازدواج ندارن و این رابطه صرفا یه معاملا دو طرفه ست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
کار شما اشتباه نیست ولی بعید بدونم اون اقا ملک‌به نام شما بزنه بازم‌خودتون بهتر میدونید

مطمعنن نمیزنه هیج کس نمیکنه چنین کاری

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

توقع زیادیه پسر مجرد خونه بخره بکنه بنام شما فقط بخاطر رابطه که شما امتیاز رابطه بهش دادی 

خودتو جای اون پسر بزار یه خورده باید بترسه که چرا طلاق گرفتی و چرا الان خونه میخوایی آیا بعد از اینکه به نامت کرد زندگی خوبی خواهد داشت یا نه 

وگرنه رابطه رو هر دختری میتونه برقرار کنه سما نباشی یکی دیگه بعد از یه مدت صمیمی میشه و رابطه برقرار میکنه