2777
2789

منم تا حدودی درگیر جای جوش قرمز و یه سری فرورفتگی و ناهمواری های سطحی ام از اونجایی که خیلی تحقیق کردم میکرونیدلینگ با مواد مرغوب خوب جواب میده و دردسر اون یکی هارو نداره من خیلی هارو دیدم جواب گرفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه روشها رفتم . هیچ علمی و دستگاهی برای رفع جای جوش بخصوص روزنه پوستی نیست . دیگه سعی بکن دستکاری نکنی تا بیشتر بشه 

اگر جای جوش  خیللللی عمیقند در حد ۲۰ درصد با سابسیژن میره نه بیشتر فقط عمیق نه ریز . بقیه راههای لیزری لک پوستی هم به جای جوسات اضافه میکنه

منم تا حدودی درگیر جای جوش قرمز و یه سری فرورفتگی و ناهمواری های سطحی ام از اونجایی که خیلی تحقیق کر ...

من بیشتر جای جوش قرمز رنگ دارم و خیلی کم فرورفتگی دارم 

همه روشها رفتم . هیچ علمی و دستگاهی برای رفع جای جوش بخصوص روزنه پوستی نیست . دیگه سعی بکن دستکاری ن ...

روزنه پوستی نیستی جای جوش قرمز کم رنگه و تعداد خیلی کم فرورفتگی ریز 

من بیشتر جای جوش قرمز رنگ دارم و خیلی کم فرورفتگی دارم

خب به نظرم میکرونیدلینگ و امتحان کن منم میخام برم انجام بدم فقط حتماً از کیفیت مواد شون مطمئن شو برند فیوژن میگن عالیه تو اولین جلسه تاثیر شو واضح نشون میده 

ولی من نظرات منفی راجبش شنیدم

تو همه کارای پوستی و زیبایی همه چی به سطح و عمق نیاز طرف و مهارت شخص درمانگرش داره اگر جای جوش هات خیلی عمیق نیست جواب میده به شرط مهارت و کیفیت مواد شون یه سری جاها با آب مقطر رقیق می‌کنن که هزینه کمتر بیوفته پس جواب دهی کمتری هم داره 

روزنه پوستی نیستی جای جوش قرمز کم رنگه و تعداد خیلی کم فرورفتگی ریز

رنگ قرمز دستکاری نکن بزار خودش میره صورتت تحریک به چیزی بشه تازه باعث جوش میشه . بیرو ضد افتاب رنگی بزن حساس نشی اونم خودش میره . شوینده مناسب پوستت بگیر 

تحریک نکن پوستتا 

دکتر پوست خوب می شناسی ؟ کدوم شهر هستی ؟

اگر تهران هستی برو پیش دکتر مافی یه دکتر پیر عبوس بد اخلاقه ولی تنها کسی که اون جوش های منو خوب کرد اون بود با یه دست کشیدن رو پوستم سریع فهمید مشکل تخمدان دارم با اینکه ۱۸ سالم بود اون موقع اصن شاید نیاز به هیچ درمان تخصصی نداشته باشی و با یه سری دارو اوکی بشه