2777
2789
عنوان

لیزر co2 یا سابسیژن یا میکرو

103 بازدید | 17 پست

دوستان کسی تجربه ای داره ؟ من پوستم جای اسکار قرمز و خیلی کم هم فرورفتگی داره نزدیک ۱ سال راکوتان خوردم الان می خوام ببینم برای جای جوش و اسکارای باقی مانده کدوم بهتره ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مصرف راکوتان راضی بودی؟

اره من فعلا جوش نزدم ولی عوارض مثل ریزش مو و خشکی پوست و لب رو داره زیر نظر پزشک حتما مصرف بشه و اگر جوش هات هورمونی باید دارو هورمونی بخوری ، راکوتان جواب نمیده 

اره من فعلا جوش نزدم ولی عوارض مثل ریزش مو و خشکی پوست و لب رو داره زیر نظر پزشک حتما مصرف بشه و اگر ...

والا الان مشکل من منافذ بازه شدیدی که از آثار جوش ها مونده واقعا رو اعصابم نمیدونم چیکار کنم براش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من لیزر co2 رفتم پیشنهاد نمیکنم عزیزم هم سخته هم نتیجه دهیش عااالی نیست برو سابسیژن به نظرم بازم هر ...

آخه من فرورفتگی خیلی کم دارم سابسیژن برای فرورفتگی هست و خیلی هم درد داره به نظرت برای اسکار قرمز( تعداد شون هم متوسطه ) جواب میده لیزر ؟ 

والا الان مشکل من منافذ بازه شدیدی که از آثار جوش ها مونده واقعا رو اعصابم نمیدونم چیکار کنم براش

راکوتان برای جوش فعال هست ، برای جای جوش و منافذ اینا باید بری سراغ درمان های دیگه 

من لیزر co2 رفتم پیشنهاد نمیکنم عزیزم هم سخته هم نتیجه دهیش عااالی نیست برو سابسیژن به نظرم بازم هر ...

شما چه ماهی انجام دادی و چند دوره ادامه دادی ؟ مراقبت های بعدش رعایت کردی ؟ 

راکوتان برای جوش فعال هست ، برای جای جوش و منافذ اینا باید بری سراغ درمان های دیگه

نمیدونی چی درمانی جواب میده برای منافذ لعنتی؟ مخصوصا موقعی که ارایش میکنم خیلی بده می ایسته کرم پودر روش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2810