2777
2789
عنوان

خیلی زشته تاپیک فیک میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 74 پست
شما چطور وقتی مطمئن نیستید میگید ی نفر فیکه ؟؟!! اینجوری شما خودتون هم زیر سوال هستید

بله درسته اشتباه از بده بود بازم پایین تر توضیح دادم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بعضیا واقعا راست میگن... من خودم دو تا تاپیکامو همه گفتن فیک ولی حقیقت داشت

اره خب گاهی واقعی هام چوب فیکارو میخورن 

اما درکل اثبات تاپیکای سخت نیست

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج روزه میگذره از موقعی که من قطعی گفتم اینجا هم گفتم مشکوکه نگفتم نیست فرداش هم که می‌بینیدایشونو ...

ببینید دوست من اینو برای کل زندگیت میگم خواهرانه...

بعضی وقت ها آدم کاری میکنه که عواقبش زیاده و با ی عذر خواهی پاک نمیشه ...

مثلا ی نفر که بهت خیانت کنه با ی عذرخواهی آسیبی که خوردی رو نمیتونه پاک کنه ...

یت مثلا وقتی بدون اطمینان حاصل کردن میگی توی سایت عمومی که ی نفر مشکوکه و باعث میشی که این چرخه فلانی مشکوک بودن دامن زده بشه و به همین راحتی خاموش نشه و بقیه هم ادامه بدن و هی ی کاربرو با این حرف آزار بدن ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ببینید دوست من اینو برای کل زندگیت میگم خواهرانه...بعضی وقت ها آدم کاری میکنه که عواقبش زیاده و با ی ...

بله درسته اما من در شرایطی که توضح دادم کمی به خودم حق میدم 

البته که کار اشتباهی بوده و واقفم بهش 

ممنون❤️❤️

2805
عزیزم کاربر اوپرا از وقتی که اومد از خربوریدان به کاربری اوپراش یکم حرف هاشون تو تاپیک ها و نظراتشان ...

اهان ..

در کل اینجا مجازی هست هیچوقت نه به طور کامل به کسی اعتماد کنید و نه به با اطمینان به کسی بگید فیکه 

اینجا رو فقط سرگرمی ببینید چون واقعا حیف وقت و انرژیِ بزرگواری مثل شما هست که بخواد سر چنین مسائلی هدر بشه:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
بله درسته اما من در شرایطی که توضح دادم کمی به خودم حق میدم البته که کار اشتباهی بوده و واقفم بهش مم ...

میتونی تاپیک بزنی و جریانو توضیح بدی و معذرت خواهی کنی.با اون حرف شما ممکنه خیلیا ب ایشون شک کنن تهمت بزنن 

اهان ..در کل اینجا مجازی هست هیچوقت نه به طور کامل به کسی اعتماد کنید و نه به با اطمینان به کسی بگید ...

درسته 

ممنون عزیزم بزرگواری از شماست ❤️❤️

میتونی تاپیک بزنی و جریانو توضیح بدی و معذرت خواهی کنی.با اون حرف شما ممکنه خیلیا ب ایشون شک کنن تهم ...

درسته عزیزم حتما این کارو میکنم اگرباعث راحتی ایشون شدم شاید کمی اوکی شه برام

تاپیک فیک خیلی بده باعث بی اعتمادی میشهولی یه رفتار زشت دیگه هم توی سایت هست اونم تهمت زدن به کاربرا ...

وااااییییی دقیقا. تهمت زدن بدتر از تاپیک فیکه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اره سنش بالاس به خاطر جو خونشون حتی با نزدیکانش درگیره انقدر مریضه که میره پی وی کاربرا اتو بگیره از ...

کلاه بردار کلمه خیلی سنگینیه و شامل هر کسی نمیشه. سعی کنین به کار نبرین بعید میدونم تو سایت کلاه بردار پیدا بشه!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم کاربر اوپرا از وقتی که اومد از خربوریدان به کاربری اوپراش یکم حرف هاشون تو تاپیک ها و نظراتشان ...

یعنی خودشون هستن و کسی نمیتونه خودشو جای بقیه کاربرها جا بزنه؟ خب خوشحال شدم از خوندن کامنت شما.

اها تو پربازدیده همون که کارمند شوهرم به شوهرم پیام داده😑😑😑😑

من قبلا تاپیک های اون استارتر رو دیدم 

میگفت شوهرش گاهی بداخلاقه و دست بزن داره..... از بدی هاش میگفت بعد الان اینجور تاپیکی زده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یعنی خودشون هستن و کسی نمیتونه خودشو جای بقیه کاربرها جا بزنه؟ خب خوشحال شدم از خوندن کامنت شما.

بله خودشونن

من قبلا تاپیک های اون استارتر رو دیدم میگفت شوهرش گاهی بداخلاقه و دست بزن داره..... از بدی هاش میگفت ...

حتما زیر سازی کرده که باور کنن فیک هاشو

2810