2777
2789
عنوان

کبد چرب تدوخدا بیایییین خارش دادم نمیدومم‌چکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
از دیروزه خاکشیر میخورم خوبه با اب و ابلیمو

خاکشیر عالیه ۴۰ روز بخور ولی با آب سرد نه یه قاشق خاکشیر رو توی دو لیوان آب بجوشون تا یه لیوانش بمونه بعد بذار خنک شه یه دونه نبات بنداز توش هرروز صبح به مدت ۴۰ رو بخورش کبد چربت خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلن وزنم کمتر بود ی مدت از این قرص چاقبا استفاده کروم ۱۵ کیلو رفنم بالا انقد غذای چرب خوردم انقد زیاد خوردم الان مطمعنم ک کبدم چربه 

شهرمون دکتر نداره ک برم سونو باید بریم تهران ک اونم مشخص نیس🥲

توی ازمایش مشخص میشه ک کبد چربه؟

2805
خاکشیر عالیه ۴۰ روز بخور ولی با آب سرد نه یه قاشق خاکشیر رو توی دو لیوان آب بجوشون تا یه لیوانش بمون ...

کبد چرب فقد خارشش اذیت میکنه🥲گرفتنی ول نمیکنه 

من میدم سر کار پیاده میرم حداقل روزی دوبار اینا تقریبن ی ۵ دیقه راهه این ۵ دیقه بسه الان رفتو بدگشتو حساب کنی ۱۰ دیقه پیاده روی میشه یا باید بیشتر کنم؟

کبد چرب فقد خارشش اذیت میکنه🥲گرفتنی ول نمیکنه من میدم سر کار پیاده میرم حداقل روزی دوبار اینا تقریب ...

برای خارش سیتریزین بخور اگه بهش حساسیت نداری

۱۰دقیقه پیاده روی خوبه سعی کن روغن غذاهاتو حذف کنی و کربوهیدرات اصلا مصرف نکنی کبد چرب بخاطر گرمای کبد میاد حتما اگه تونستی ریشه کاسنی پیدا کن از عطاری صبح بجوشون هرروز ناشتا یه استکان بخور بابای من اینطوری کبد چرب رو درمان کرد

برا کبد چرب فکر کنم آب انار و آب زرشک خوبخو اصلا آب سرد نخور آب جوشیده که یکم ولرم شده بنوشلطفا یه ص ...

شنیوم تو تاپیکتی ک تو نینی سایت هست و زیرو رو کردم دگ🥲شدم دکتر کبد چرب 

رب انار توبه انتر خوبه گوجه میوه های ک دونه قرمز دارن سیب خوبه

خاکشیر خوبه ک ابنو من از دیروز شرو کردم اب و ابلیمو چای خوب نیس اب سرد خوب نیس کای چیز هس🥲

برای خارش سیتریزین بخور اگه بهش حساسیت نداری۱۰دقیقه پیاده روی خوبه سعی کن روغن غذاهاتو حذف کنی و کرب ...

سیتریزین میخورم هر ۱۲ ساعت ولی کار خاصی نمیکنه فقد خاب میاره برام 🥲عزاری ک نداریم باید عرقشو پیا کنم بخورم

همون قرص چاقی داغون کرده کبدتو

قرص ک عوارض داره ولی موقعی ک استفاده میکردم غذای چرب خیلی میخوردم مثلن ماکارونی خیلی میخوردم اصلن سیر نمیشدم با صبحونه تخم مرغ عسلی خامه کره اینارو خیلی میخوردم ک یهو بدنم خارش گرفت فهمیدم کبدم چربه وگرنه اضافه وزنو اینا ندارم ک 

سیتریزین میخورم هر ۱۲ ساعت ولی کار خاصی نمیکنه فقد خاب میاره برام 🥲عزاری ک نداریم باید عرقشو پیا کن ...

اگه جواب نمیده با فاموتیدین بخور منم ۵ساله کهیر میزنم فقط جلو خارششو سیتریزین و فاموتیدین باهم میگیره

اگه جواب نمیده با فاموتیدین بخور منم ۵ساله کهیر میزنم فقط جلو خارششو سیتریزین و فاموتیدین باهم میگیر ...

خارش بدن ک مهم نیس میگیرم زیر اب سرد خوب میشه بعد چندقه دوباره شروع میشه ولی از دیروزه گردنو پاین صورتم چونه پایین لپم میخاره نمخارونم میسوزه کافیه دستم بخوره دگ شروع میشه دگ اون نواحیه صورتم زبر شده انگاری

قرص ک عوارض داره ولی موقعی ک استفاده میکردم غذای چرب خیلی میخوردم مثلن ماکارونی خیلی میخوردم اصلن سی ...

هم قرص و هم روش تغذیه باعث شده کبدت چرب بشه تو باید برای چاقی پروتئین مصرف میکردی نه غذاهای چرب اونم چی ماکارونی🥴که دشمن کبده 

هم قرص و هم روش تغذیه باعث شده کبدت چرب بشه تو باید برای چاقی پروتئین مصرف میکردی نه غذاهای چرب اونم ...

مک کلی راه امتحان کروم حتی قبلن دکترم رفتم برنامه غذایی داده ولی چاق نشدم ک الان این قرصو استفاده کردم الان دردو بلا ولم نمیکنه🥲نمیدونم چکار کنم

2810