2777
2789

از اول پاییز من و‌دخترم سرماخوردیم اصن خوب‌نمیشسدیم ده بار دکتر رفتیم دخترم۶ماهش دیک اخر بستری شد منم هی همونحا سرم‌میزدم تو‌لیمارستان خوب شدیم تقریبا مرخص شد اومدیم خونه دوباره جفتمون ی روز صب ک بیدار شدیم علائممون برگشت الان ب ماه میکذره دقیقا ی روز خوبیم ی روز دخترم سرفه های خلطی زیاد میزنه منم گلوم جوری میکیره حس میکنم غذه میشه داخلش حتی ی لیوان اب بزور قورت میدم فرداش باز بهترمیشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سلام. من و پسرم از اول مهر تا الان همش سرماخورده ایم یه بار شدید یه بار خفیف تموم نمیشه اصلا

خیلی بده من هرجی دکتر رفتم فایده نداره 

دخترم ی سرفه ها میزنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پسرمنم ازاواسط مهرگرفته اصلاتغییری نمیکنه یه روزخوبه باز برمیگرده سرفه وعطسه

دکتر رفتین هیچی نمیگ 

من میگم‌اگ‌ویروس خو‌ی درمونی باید باشه هزاربار رفتم بدون تاثیری

دکتر رفتین هیچی نمیگ من میگم‌اگ‌ویروس خو‌ی درمونی باید باشه هزاربار رفتم بدون تاثیری

3،4باربردم دیشبی آخرش گفت حساسیت یاآسمه که خوب نمیشه اسپری بینی داده یه بسته هم مونته لوکاست گرفتم 2باربتامیتازون زدیم خوب میشه تاچن ساعت دوباره فرداش شروع میشه