2777
2789
عنوان

تجربه خواستگار سمی

44 بازدید | 0 پست

دنیای جالبی نیست دنیای امروز، و خوش به حال کسی که هر بدی رو تجربه نکرده.

حدود ۵ ماه پیش خواستگاری داشتم که در رفت و آمد آشنایی متوجه شدم در فضای مجازی چت میکنه و شماره داده و پیشنهاد میده و هر چه تلاش کرد جواب ندادم و همونجا تمام کردم و علت رو هم به خانواده اش بیان نکردم. خانواده ایشون خیلی اصرار کردن که بیان برای نامزدی و... که فقط به خواهرش گفتم علت چی بوده و دیگه جواب ندادم بهشون. دو ماه با شماره های مختلف تماس می‌گرفت و پیام میداد و.. همه رو بلاک کردم تا با مادرم تماس گرفت که با من صحبت کنن یک فرصت بگیرن، و من صحبت کردم باهاش که نمیشه و شما آدم متعهدی نیستی، هم توجیه می‌کرد و هم معذرت خواهی 

۳ هفته تمام اصرار می‌کرد برای یک فرصت.. و پیش رو دیلیت کرد و خدا رو آورد وسط و گفت بریم جلو و کارها رو پیش ببریم.. من که کلا حس خوب قبل رو بهش نداشتم و ۵ روز بعد این حرفاش متوجه شدیم با خانمی که بهش معرفی شده بود رفته بیرون و اول فقط انکار کرد و بعد که دستش رو شد، به اون خانم گفت فکرم پیش کس دیگه است و کنسل کرد و  کل خانوادش رو بسیج کرد که معذرت خواهی کنه و بیان خونمون و .... ما دیگه اجازه ندادیم.. با چه رویی آخه؟!!!

واقعا برای بعضی ها بی حیایی و بی آبرویی شوخی بیش نیست و اصلا معنایی نداره براشون گویا..

و متاسفانه آدم هایی با این صفت پست اخلاقی کم هم نیستن گویا، و واقعا با دیدن اولین زنگ خطر نباید هیچ فرصتی بهشون داد و ازشون فرار کرد.