2777
2789

ناراحتی نداره

باید برای خودت یه کمکی بیاری

که بتونی کمی هم به خودت برسی

بچه که بزرگتر شد بذارش مهد 

راستی دیگه نوزاد محسوب نمیشه میشه بچه شیرخوار یا بچه ی کوچیک 

طفلکی دیگه بزرگ شده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بخدا همه راهو رفتم تا دهن باز ميكنم بچه ميگه بده مامانت يا همينجوري خوبي

ببین شوهرت خیلی خودخواهه. خودمم یدونه همین مدلی رو دارم

اینجور آدمها اصلا نباید باهاشون وارد بحث بشی. چون برای همهههه چی یه جوابی دارن. انقدر میگه و میگه تا کلافه بشی.

اصلا جوابشو نده. یه جمله ثابت داشته باش هر چی گفت همونو تکرار کن. نذار بندازتت توی دام دلیلهای بیخودی

بگو بچه رو بگیر میخوام برم آرایشگاه

میگه بده مامانت. میگی نه تو بچه رو بگیر برم آرایشگاه

میگه خوبی میگی نه میخوام برم آرایشگاه بچه رو بگیر برم

میگه بذار بعدا. میگی امروز وقت گرفتم بچه رو بگیر

کلا نباید راه بدی که باهات بتونه بحث کنه که گیرت بندازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین باید یاد بگیری از همسرت کمک بگیری به بچه شیر بده وقت آرایشگاه بگیر ،بچه رو بخوابون ،به شوهرت بس ...

بچه شير خشكيه تا ميگم نگه دار ميگه خوبي فلاني وووو 

من تو اين زندگي خيلي زحمت كشيدم جداي از خيانت كلا ادم قدر شناسيم نيست شايدم دلم بهش گرم نيست اين همه بي حوصله ام

همسرتون یه آدم خودخواه و خودشیفته است که فقط فکر خودشه بنظرم با چنین همسری بزرگترین اشتباه بچه دوم ب ...

دقيقا 

عين همين كلمات ميدونم ميگه مثل اينكه درباره بقيه چيزا گفت 

اره اما بديش اينه هركسيو به خونه راه نميده كلا خيلي حساسه برا كارگرم همينطور بود پدرمو در اورد چون بشدت سخت اعتماد ميكنه 

با حرفت موافقم کارگر بگیر اگه میتونی کمکت کنه نگاه کن چرا بچه بی قراری میکنه شاید نفح داره شوهرم برا ...

حالا ميدوني خونه من عين دسته گل با دوتا بچه قيافم …

از صبح برا اينكه ظهر غر نزنه كارا رو تند تند ميكنم 

دلم برا قبل خودم تنگ شده 

ميدوني بدتر اينه خالم خوب نيست 

اصلا دلو دماغ ندارم 

ميخوام همش يه گوشه تنها باشم

ببین باید از همسرت کمک بگیرینه اینکه فکر کنی خودش میفهمه. یا یه بار غیر مستقیم بگی متوجه میشه. یا بگ ...

اره من خودمم خيلي بي بخارم 

اصلا شبيه بقيه زنا مقتدر نيستم 

ارومم برا اينكه غر نزنه همه كارا رو ميكنم اصلا ادم بهانه گيري نيستم بلعكس همسرم 

خيلي خاله زنكو غر غرو هستش

حالا چه اصراریه بچه پنج ساله انقد بره کلاس که بعداز ظهرای شما هم پرشه. همون مدرسش کافیه دیگه. تابستو ...

نه خونه خاله نه دايي نه مادربزرگي جايي نميريم ماكه 

دلش ميگيره تو خونه ميبرمش لاقل اون افسرده نشه 

ببین شوهرت خیلی خودخواهه. خودمم یدونه همین مدلی رو دارماینجور آدمها اصلا نباید باهاشون وارد بحث بشی. ...

اخ چه خوب گفتيش اره بايد همين كارو كنم 

من خودمم بگه يكبار نه يا يكم نق بزنه عقب ميكشم 

اخ چه خوب گفتيش اره بايد همين كارو كنم من خودمم بگه يكبار نه يا يكم نق بزنه عقب ميكشم

من خودم هم درگیر همین قضایا بودم و هستم

وقتی شروع کنی که یه مقدار جرات به خرج بدی و زود تسلیم نشی ممکنه یکم اون اوایل تنش بیشتر بشه

ولی در نهایت دوباره به یه تعادلی میرسید که برای هر دوتون خیلی بهتره

حالا ميدوني خونه من عين دسته گل با دوتا بچه قيافم …از صبح برا اينكه ظهر غر نزنه كارا رو تند تند ميكن ...

راستی من یه روز به شوهرم گفتم برو دنبالم دخترمون از مدرسه بیارش گفت نه من نمیرم گفتم این بچه اذیتت میکنن میگفت بزار اشکال نداره منم رفتم موقعی که اومدم دیدم نشسته همینجوری با دوتا چشای قرمز نگاه میکنه 😂 یعنی تو ربع ساعت اینا خردادشون شروع کردن به گریه کردن چنان گریه می‌کردن که نگو 😅 بعد دیدم چند وقت بعد بهم میگه خدایی الان میدونم چقدر سخته بچه داری چقد اذیت میشی 

حالا میگم  برو ارایشگاه بچه ها رو واسش بزار هرروز شده برو یکم باجه ها تنها باشه میفهمه چی میکشی 

بچه شير خشكيه تا ميگم نگه دار ميگه خوبي فلاني وووو من تو اين زندگي خيلي زحمت كشيدم جداي از خيانت كلا ...

ببین مردا ی خری هستن که نشون نمیدن 

فقط باید خرشون کنی ،خرش کن و سوارش بشو باهاش کل کل نکن 

بله ،طبیعتا به مردی که خیانت میکنه نمیشه دل گرم بود حق داری عزیزم ولی برای دل خودت به زیبایی و ظاهر و شادابی خودت توجه کن 

2810