2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اسی برو پیجهای ضدزن و زن ستیز ببین کلی دوره انلاین برگزار میکنن برای روشها و شگردهای مخ زنی زنان و وابسته کردنشون برای سواستفاده جنسی و محبت 

مردا کلی روشهای مخ زنیو سیاست های اینجوری بهم یاد میدن 

درسته طرف باید بلد باشه ولی مردا هم هولن مردی که هول نباشه طرف بلد باشه هم نمیتونه جذبش کنه یا حداقل سخته

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بعضیا همچین میگن زنا آره شیطانن و ...

خب بله اگه همسر سست و هیز داشته باشین هر زنی شیطان میشه حتی زشتترینش

تعهد حرف اولو میزنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اسی برو پیجهای ضدزن و زن ستیز ببین کلی دوره انلاین برگزار میکنن برای روشها و شگردهای مخ زنی زنان و و ...

اون روشا رو دختر سالم و بااعتماد به نفس جواب نمیده

بیشتر روی دخترای مهرطلب و ضعیف جواب میده

🏃🏻‍♀️

بعضیا همچین میگن زنا آره شیطانن و ...خب بله اگه همسر سست و هیز داشته باشین هر زنی شیطان میشه حتی زشت ...

نه دیگه اینا میگن شوهراشون نی نی کوچولوئه دماغوئه که زود گول میخورن ولی نمیدونم چرا میان تاپیک میزنن شوهرم پول نمیده چطور موقع پول دادن شوهرای نی نی کوچولوشون انقدر زرنگ میشن 

چرا ادم بدی باشی بگو ادم بد مردایی هستن که جنگ راه میندازن مردایی هستن که اختلاسهای کلان میکنن ادم ب ...

من هیچوقت سکوت نمیکنم و لی ی بار بخاطر اینکه میرفتم باشکاه و رقص و شنا و سرکار خدا شاهده گفتن نباید انقد زیاد بیرون بری مردم چی مبگن ابرومونو تو بردی ...سر این خاهر دهه هشتادیم نصیحتم میکرد ک ی هفته دندون رو جیگر بکیر خوب میشن منو ساکت کرد و گفتم با خوشی حلش کنیم دیدم اینا حالی نمیشن اخرش مجبور شدم ی صب زود بزنم بیرون و دیگه برنگردم تو اون خونه ...تصور کن من ک سی سالمه میگفتن باید زندوتی باشی تو خونه تا ی شوهر گیرت بیاد ...من ادمی نیستم زور کسیو قبول کنم...و یادمه همیشه میگفتن ک زن بیرون نمیره ..اخه چرا زن بیرون نره مگه زن ادم نیست مگه زن دلش نمیگیره چرا ی مرد بیشور میتونه واس تفریح و خوش گذرونی بره بیرون ولی چون من ی زنم باید تو خونه افسردگی بگیرم چون جامعه گفته زن زیاد بیرون نمیره...

این چرتو پرتا تو کت من یکی ممیره اگر قرار باشه ی چیزی منع باشه باید برای مردا هم منع باشه اگر قراره ازاد باشه برا هردو دیگه اینکه من زنم جیزه نداریم...

و برای همین خدایی خیلیییی میگن دختر بدیم در صورتیکه فقط دفاع کردم از پیش پا افتاده ترین حقو حقوق خودم ک خاهرای دیگم همیشه سکوت کردن مقابلشون

اره مثل خودت دقیقا😅

اره اگر بخوام میتونم شیطان بشم زندگی یه مرد متاهل بهم بریزنم بین دوستام خراب کنم تو محله شر راه بندازم و هزاران چیز دیگه که مکر زنانه میخواد ولی من فعلا نمیخوام شیطان درونمو اشکار کنم و از درون خفه اش کردم.مردها از زنها بهترن و این یه حقیقت است

نه دیگه اینا میگن شوهراشون نی نی کوچولوئه دماغوئه که زود گول میخورن ولی نمیدونم چرا میان تاپیک میزنن ...

🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا چطور میتونن با شوهرای خائن زندگی کنن و توجیه کنن ک تقصیر زناس!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اون روشا رو دختر سالم و بااعتماد به نفس جواب نمیدهبیشتر روی دخترای مهرطلب و ضعیف جواب میده

فرقی نداره در هرصورت موضوع اصلی که مردا اهل گول زدن و هزار سیاستن تعییری نمیکنه ؟ 

یعنی  ینفر کلااهبردار باشه بعد قاضی به ضرر دیده ها بگه ادم باهوش گول کللاهبردار نمیخوره !یعنی مقصر اون ضر دیده ها هستند عجب 

2810