2777
2789
عنوان

امشب خیلی حسرت خوردم

146 بازدید | 10 پست

۲۴سالمه و تو فقر دارم زندگی میکنم 

صاحب خونمون زنش همسن منه قیافه زشت قد کوتاه بدون تحصیلات باباش ۳طبقه خونه داره اینجا ام ک ما داریم کرایه میدیم واریزیش ب حساب خانومشه ی پسر بچه ۴ساله ام داره 

شدیدا حسرتشو خوردم ک من تو این سن با وجود فوق لیسانس و...و بابام تو سن ۷۰سالگی ی خونه ۴۰متری نداریم ...

واقعا حسرت خوردم و حالم بد شد از این حجم از بدبختی ...

هرچه در جستن آنی ،آنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام خدا شاهد است و آگاه است که داشته های شما آرزو های خیلیییی هاست خیلی ها حسرت همین زندگی شما را دارند قطعا هر کار خدا حکمتی داره و قطعا در جای دیگه براتون جبزان میکنه

سالها پیش یه جایی مستأجر بودیم، تازه زایمان کرده بودم. بهمون گفته بود دو سال بشینین. اما زد زیر حرفش و گفت میخوام عروسی بگیرم، خونه رو میخوام. بچه‌م نوزاد بود. یه شب با خانمش اومدن خونه‌مون. زنگو زدن گفت اجازه میدین خانمم اندازهٔ پنجره‌ها رو بگیره برای پرده؟ گفتم بله بفرمایید.

خانمش اومد تو، اصلا سلام نکرد! با اخم و بداخلاقی رفت پنجره‌ها رو یه نگاهی کرد و باز هم با اخم رفت بیرون. رفتارش خیلی توهین‌آمیز بود. در مورد ویژگی‌های ظاهری‌ای که داشت که اصلا نمیگم. خودتون حدس بزنید چطور بود.

با خودم اون شب گفتم خدایا ما کجا اینا کجا؟ خدا قهرت نگیره ولی نگاه کن اینا چه‌جوری‌ان و چه رفتاری داشتن!

اسی جان من دربارهٔ خودم هیچی نمیگم چون بده خودم از خودم تعریف کنم، اما همسرم، از هر لحاظ، نه چند برابر که هزاران برابر از ایشون و خانمشون سرتر بودن. اخلاقی، تحصیلات، تیپ و قیافه، مدل حرف زدن، شغل و...

حالا اوضاع فرق کرده. همه چی شکر خدا خوب شده. شما هم که آینده رو نمیدونی. از خدا بخواه، حتما گشایش تو کارتون می‌افته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بزار یه چیزی برات بگم که دیگه ظاهر زندگی دیگران رو قضاوت نکنید.

من سه تا خونه دارم یه خونه دو طبقه دارم که هر دوتاش اجاره هست سن من و شوهرم به عنوان صاحب خونه از مستأجران خیلی کمتره شوهرم بیکار شده چندین ساله همیشه ۱۰ روز آخر ماه بی پولیم حتی گاهی روزهای آخر ۵ تومن ندارم واسه گوشیم شارژ بگیرم خدا شاهده اگر مستأجران دو روز دیرتر اجاره بدن ممکنه غذا واسه بچه هام نداشته باشم . این روزا همه مردم یه جورایی دارن توی بدبختی دست و پا میزنن 

بزار یه چیزی برات بگم که دیگه ظاهر زندگی دیگران رو قضاوت نکنید.من سه تا خونه دارم یه خونه دو طبقه دا ...

باز هرچی هست ی سقف بالا سرته برای خرج خونه ام با دستفروشی یا طرفشوری ام میتونی حل کنی 

ولی من چی 

با این مدرک بیکار نمیتونم ازدواج کنم چون ن جهاز دارم ن کسی میبینتم ...

مادرم اوضاعش خرابه باید عمل شه پول نداریم 

بابامم چشمش اب مروارید زده اونم باید عمل شه ..

مطمئنم از من بدبخت تر کسی نیس

هرچه در جستن آنی ،آنی