2777
2789
بیشتره این ضعف هم از طرف مرده، خدا هم گفته که خودتونو از نامحرم پرهیز کنید تا ب فساد کشیده نشید(زن و ...

معاشرت با نامحرم

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بیشتره این ضعف هم از طرف مرده، خدا هم گفته که خودتونو از نامحرم پرهیز کنید تا ب فساد کشیده نشید(زن و ...

اره دیقا مردا بخاطر خلقتشون ی کم ازین نظر ضعیف ترن واسه همینه میگن چشاتونو کنترل کنین چون واقعا وقتی ب ی زن نگاه کنن باب دلشون باشه کنترل همه چیو از دست میدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیقا مردا بخاطر خلقتشون ی کم ازین نظر ضعیف ترن واسه همینه میگن چشاتونو کنترل کنین چون واقعا وقتی ...

البته همه نه ، اونکه متعهد باشه به انحراف نمیره 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
البته همه نه ، اونکه متعهد باشه به انحراف نمیره

قطعا همینطوره منی ک خودم میدونم ی ضعفی تو وجودم هست اگر بخوام دچار مشکل نشم باید سعی کنم خودمو تو شرایطی قرار ندم ک ضعفم کار بده دستم...

مردا و زنام همینطورن دیگه...وگرنه ادم خوب و متعهد زیاده

2805
قطعا همینطوره منی ک خودم میدونم ی ضعفی تو وجودم هست اگر بخوام دچار مشکل نشم باید سعی کنم خودمو تو شر ...

درسته

ولی شنیدم درمان هرزگی از ترک اعتیاد بدترو سختره چون جذابه

درستهولی شنیدم درمان هرزگی از ترک اعتیاد بدترو سختره چون جذابه

موادم برا ادمش جذابه دیگه.ما فک میکنیم فقط تریاک اینا معتاد میکنن ادمو اتفاقااا هممون معتادیم دیکه بعضیامون ب چیزای خوب بعضیامون ب چیزای بد و کارهای بد...و مقابله باهاشم خدایی اراده قوی میخاد من الان نعتاد ب اینستام ...از شنبه ب خودم گفتم حق نداری ک این هفته رو اینستاتو بازم نصب کنی خدایی دارم بال بال میزنمااا ک برم اینستا مخصوصا امروز ک تولدمه🤣ولی باز میگم بدرک تو باید ب خودت ثابت کنی ک میتونی و از پسش برمیای‌...

بنظرم همه چی اعتیاده یکیش اعتیاد مخرب یکیش اعتیاد خوب... حتی اینایی ک نا میگیم عاشقیم اونم اعتیاده .طرفو انقد بزرگ نیکنیم تو ذهنمون انقد روزانه بهش فکر میکنیم ک دیکه ب وجودش نیاز داریم اگر بره درد وحشتناکیو متحمل میشیم ولی وقتی انقد ب کسی فک نکنی خدایی عاشقشم نمیشی بره هم برات مهم نیس

موادم برا ادمش جذابه دیگه.ما فک میکنیم فقط تریاک اینا معتاد میکنن ادمو اتفاقااا هممون معتادیم دیکه ب ...

بله ،نتیجه اینکه برای هر ترکی ارادهقوی میخواد ،من خودم بخاطر خانمم و زندگیم قول دادم اینستا نداشته باشم،باتمام جذابیتش ولی خدا می‌دونه نرفتم و نخواهم رفت ، و دارم اثرات این مقاومت رو تو زندگیم میبینم ،(اعتماد همسرم و اهمیت ب خواستش)،گاهی میگم انجام بعضی کارا چقدر تاثیر پذیره ،پس چرا یه عده انجام نمیدن ،یعنی انقد سخته که دوام زندگیو به دیدن و یا حتی بودن با چیزای پوچ و بی اساس نابود کنیم

بله ،نتیجه اینکه برای هر ترکی ارادهقوی میخواد ،من خودم بخاطر خانمم و زندگیم قول دادم اینستا نداشته ب ...

بنظرم اینستا دشمن زندگیه مشترکه...من ی بار کامنت گذاشتم اگه همسر داشته باشم دوس ندارم ک ایتستا داشته باشه اگرم داشته باشه حداقل زنهای غریبه رو نباید فالو کنه باور کن نودو نه درصد مردا فوشم دادن و مخالف بودن یکی دوتاشون گفتن بهترین کارو میکنی تو...یکی نیگفت عصر عصر ارتباطاته مگه نیشه همچی چیزی...ی جوری میگفت ک عصر ارتباطاته که انگار زن غریبه رو فالو کنه عکس بدنشو ببینه مثلا اپولو هوا کرده یا ذرات زیر اتمیو کشف کرده...

مردم عجیبن بهترین کارو شما میکنین خدایی افرین

بنظرم اینستا دشمن زندگیه مشترکه...من ی بار کامنت گذاشتم اگه همسر داشته باشم دوس ندارم ک ایتستا داشته ...

خیلی چیزا رو اینجا نمیشه گفت متاسفانه ،

من برای خودم دلایلی دارم که +۱۴  و تا بحالم برای خودم لااقل درست بوده

برای جذب نمیدونم اما تادلت بخواد خونه ویران کن زیاد دیدم

احساس میکنم بیشترتون زنای حسودی هستید اینهمه جنگ و کشتو کشتار و قتل و دزدی و تجاوز و خلاف و فسادو اختلاس و باندهای مافیا کار مرداس تودنیا 

مردها زنهارو بجون هم میندازن مخصوصا مردسالاری 

بنظرم اینستا دشمن زندگیه مشترکه...من ی بار کامنت گذاشتم اگه همسر داشته باشم دوس ندارم ک ایتستا داشته ...

مردسالاری همچیو حق خودش میدونه و ناحق بزای زن ، یکنوع خودشیفتگی 

ولی اخرش همیشه زن مقصره چون دیوار زنها کوتاهتره 

مردسالاری همچیو حق خودش میدونه و ناحق بزای زن ، یکنوع خودشیفتگی ولی اخرش همیشه زن مقصره چون دیوار ز ...

دیقاااا و من همیشه مقابل این کارا وایمیستم با اینکه زنم و متاسفانه حتی خونوادم همیشه میگن ک من ادم بدیم 

فک کنم اینیکی جنسیتی نیس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
دیقاااا و من همیشه مقابل این کارا وایمیستم با اینکه زنم و متاسفانه حتی خونوادم همیشه میگن ک من ادم ب ...

چرا ادم بدی باشی بگو ادم بد مردایی هستن که جنگ راه میندازن مردایی هستن که اختلاسهای کلان میکنن 

ادم بد مردایی هستند قتل و تجاوزو و قارت میکنن 

عجب همیشه زن مقصره از بس دیوارمون کوتاه 

سکوت کردیم اینجوری شده چون مردسالاری و مردا سکوت زنو با رضایت زن یکی میدونن میگن زنا میدونن مقصرن که سکوت میکنن وگرنه سکوت نمیکردن 

2810