2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون چی بگم روزگاره نمیشه ب این اسونی 😔

دعایی چیزی واست نگرفتن اونموقع 

آخه دوتا آدم ک انقد عاشق هم هستن انقد ساده ارچز هم نمیگذرن 

الان دوتاتونم مریض شدین خب 

حیفه عشق ب اون قشنگی 

ببین راهی داره واس ب هم رسیدنتون تلاش کن بقیه عمرتو باعشقت زندگی کن 

نمیشه ؟

2805
دعایی چیزی واست نگرفتن اونموقع آخه دوتا آدم ک انقد عاشق هم هستن انقد ساده ارچز هم نمیگذرن الان دوتات ...

نمیشه اخه ب این راحتی نیس من تو زندگیم زیاد اشتباه کردم خودش گف تو منو بدبخت کردی تو مریضم کردی قلبم نابود کردی کمرم داغون کردی تو منو بی ماشین کردی بی پولم کردی تو اون دنیامو نابود کردی اخی دلم داره تیکه تیکه میشه این تاپیکم فقط بخاطر دل خودمو خودش زدم یروز شاید خودشم بخونه من رمان زندگیمون مینویسم بخاطرش 😔

نمیشه اخه ب این راحتی نیس من تو زندگیم زیاد اشتباه کردم خودش گف تو منو بدبخت کردی تو مریضم کردی قلبم ...

برو مشاور انقد باهاش صحبت کن تا آروم بشی 

حسای منفی و عذاب وجدانت تموم بشه 

بعد انرژی بذار روی آینده ت 

اگه واقعا راهی نداره گذشته رو بذار ی گوشه واس خودش بمونه و حسابی خودتو سرگرم کن ب زندگیت سرو سامونی بده 

تا کی باید چوب گذشته رو بخوری 

همه مون اشتباهایی داشتیم ،اصلا شما آدمه بدون اشتباه پیدا نمیکنی حالا هر کدوم ب نوعی ....

مهم از این ب بعدشه 

بساز زندگیتو لطفا 

انشالله خدا خودش بهترینها رو سر راهت قرار بده 🌹

برو مشاور انقد باهاش صحبت کن تا آروم بشی حسای منفی و عذاب وجدانت تموم بشه بعد انرژی بذار روی آینده ت ...

ممنون عزیزم مشاور میگف باید قرص مصرف کنی ب حد بد رسیدم دیگه چی بگم 

ممنون عزیزم مشاور میگف باید قرص مصرف کنی ب حد بد رسیدم دیگه چی بگم

داخل یوتیوپ خانومی هست ب اسم مینالیزا (مینا علیزاده ) نیایش هاشو گوش کن 

تو گوگل هم سرچ کنی تعدادیش هست 

خیلی حال خوبی داره آرامش عجیبی ب آدم میده 

امیدوارم خدا خودش کمکت کنه دوست عزیز 

روز ب روز بهتر بشی 

لطفا تلاش کن برای بهتر شدنت 

افکارتو بنویس رو کاغذ بعد پاره شون کن انقد ذهنت آروم میشه 

دیگه نشخوار فکری نداری اینطوری 

مثل ی ملکه باهام رفتار میکرد اصلا نفهمیدم چرا از دستش دادم همه بهم‌حسودیشون میشد ی عشق عجیب ونورانی ...

اسی من قسمت آشناییتونو درست متوجه نشدم...دقیقا چطور آشنا شدید ...ولی چقدر جالب بوده از طریق فضای مجازی یه همچین آدمی اومده تو زندگیت انگار خدا واست فرستاده بودش که بین اون همه ادم تو فضای مجازی یهو با تو اشنا شده باشه ببین چقدر عشقشم واقعی بوده که هنوز بهت وفادار مونده ...ولی داستان اشناییتون تو مجازی مثل معجزه بوده چون تو داستانت نوشتی صفر کیلومتر بوده ولی یهو عاشق تو شده

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اسی من قسمت آشناییتونو درست متوجه نشدم...دقیقا چطور آشنا شدید ...ولی چقدر جالب بوده از طریق فضای مجا ...

دقیقا 😭براهمینه ک خودشم گف رمان بنویس تا درد دلت کم بشه ارامش بگیری خیلی عجیب اصلا تو عمرم همچین عشقی ندیده بودم براهمین ۹ ساله خوب نیستم ۹ سال 

اسی من قسمت آشناییتونو درست متوجه نشدم...دقیقا چطور آشنا شدید ...ولی چقدر جالب بوده از طریق فضای مجا ...

تو مجازی داشتم میگشتم یشب یهو حس عجیبی بهم دست داد من رو پروفایلم نوشته بودم یاحسین بعد یهو عکساش تو مجازی امد بالا رفتم خود ب خود توپروفایلش عکساشو دیدم یهو حس عجیبی گرفتم ک امشب بهم درخواست میده یهو خوابیدم تا بیدار شدم دیدم درخواست داده بود برا اشنایی 

دقیقا 😭براهمینه ک خودشم گف رمان بنویس تا درد دلت کم بشه ارامش بگیری خیلی عجیب اصلا تو عمرم همچین عش ...

قبل از آشنایی با این پسر مثلا دعا کردی بودی که خدا بهت همچین عشقی بده؟...اخه قدرت شهودتم بالا بوده همون شبی که گفتی به دلت افتاده این پسر بهت پیشنهاد میده و حتی موقع جدایی هم به دلت افتاده بوده چقدر اهل دعا بودی قبل از این پسر؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

قبل از آشنایی با این پسر مثلا دعا کردی بودی که خدا بهت همچین عشقی بده؟...اخه قدرت شهودتم بالا بوده ه ...

اره دعا کرده بودم سر نماز خیلی بعد ک خدا ازم گرفتش نماز و روزه ای ک همیشه میخوندم ول کردم براهمیشه 😔

تو مجازی داشتم میگشتم یشب یهو حس عجیبی بهم دست داد من رو پروفایلم نوشته بودم یاحسین بعد یهو عکساش تو ...

چقدر قدرت شهودت بالاس واقعا خدا بهت الهام کرده چقدر عجیب بوده واقعا ....انشاءالله خدا به دلت آرامش بده

2810