2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ازدواج کردم عمدی بخاطر اینکه بسوزونمش ولی اونو دوس داشتم 😭ولی اون بی وفایی نکرد 😭حتی خاله ها ح ...

☹️منم بگم اشتباه کردی یا نه!!رابطه تو باهاش قطع کن .خیانت به شوهرته امل اینا نیستما ولی سخته اگه برعکس بود چی چه قدر داغون میشدی تو تاپیکا رو ببین شوهرش هنوز عشق اولشو فراموش نکرده میشینه گریه سردی تو رابطه ..

2805
اه اعصابم خورد شد یعنی فقط به خاطر اینکه مادرش گفته 1 ماه دیگه؟

مثل ی ملکه باهام رفتار میکرد اصلا نفهمیدم چرا از دستش دادم همه بهم‌حسودیشون میشد ی عشق عجیب ونورانی و ندیده ونشناخته عاشقش شدم از مجازی ن اهل خرابی ن خیانت ن هیچی ک حداقل دلم‌نسوزه 

☹️منم بگم اشتباه کردی یا نه!!رابطه تو باهاش قطع کن .خیانت به شوهرته امل اینا نیستما ولی سخته اگه برع ...

فقط میخواستم همه دخترا و خانما بخونن ک متوجه بشن همه مردا خراب و بد نیستن بخدا ادم خوبم‌هست 😔

میدونم از حالش خبر دارم 😭خودش بهم گفت رمان بنویس تا همه بخونن همه بفهمن من اخر چاپش میکنم

عاشقی سخته .بهش نرسیدن سختر.

گذروندم .الانم متاهل زندگیم داغونه از شوهرم متنفرم.

شما چی ازدواج کردین یا هنوز مجردی؟

فکرت ، قلبت به رابطه نیست عزیزم چشات مال خودتم نیست

خودش گف تو متاهل بشی نابود میشی چون تو عاشق منی و یروز ازدواج کنی ب شوهر و بچت بخاطر من پشت خواهی کرد 😭اخی خدا منو بکشه 

خودش گف تو متاهل بشی نابود میشی چون تو عاشق منی و یروز ازدواج کنی ب شوهر و بچت بخاطر من پشت خواهی کر ...

☹️🙁خدا رو میشناسم راه روشنو جلوت باز کنه برات دعا میکنم ...من چرا برات گریه میکنم😐🥲چرا حسش کردم این عشقو مثل فیلمای عاشقونه که میبینم های های گریه میکنم 

اره متاهلم ولی چی بگم زندگیم خوب نیس

زندگی منم خوب نیست .

نه راه پس دارم ونه راه پیش.

ایشالا برا تو بهتریناش رقم بخوره .ایشالا خواسته هات با حکمت خدا یکی بشه.

من باختم .ایشالا هیچ زنی همچین زندگی که من دارم رو تجربه نکنه

2810