2777
2789
سکه پارسیان،،،،یکی لایکم کنه بیام بخونم

سکه پارسیان همش ضرره تقلبی هم زیاد شده متاسفانه تو با نکرده میخری گاهی میبینی برا فروش بازش میکنن میبینن بدله

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد بخوای بفروشی چقدر کم میکنن ازش؟

چیز زیادی ازش کم نمیکنن ، مثل طلا نیست که رایج باشه یه قیمت ثابت ازش کم بشه ريال با سرمایه ی کم هم میتونی انجام بدی، فقط یادت باشه از جای معتبر بخری مثلا تاگه تهران هستی از ناصر خسرو بگیر و حتما فاکتور داشته باشه ، و عیاری هم که رایجه ، عیار 925 هستش ، تو گوگل سرچ کن ، نمودار افزایش قیمتشو نگاه کن ، بعد تصمیم بگیر

2805
بهترین کار پارسال قبل عیدتمام وسایل برقی آشپزخونه عوض کردم والان بیشترشون افزایش خوردن

درسته ما هم قبل عید قرعه کشی نوشته بودم برنده شده بودم مبل و فرش و میز تلفن و یه سری ریزه دکور رو عوض کردم 

ما در واقع پس اندازمون همین قرعه کشی های خانگی یا وام هست 

خودمون نمی‌تونیم پس انداز کنیم و وسایل بزرگ رو عوض کنیم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

چرا طلا نه؟الان طلا قلکی اومدهیه شیشه بهت میدن هر بار به قیمت ۲۰۰ هزار یا بیشتر چند سوت طلا میخری یه ...

گلم شما تهرانی؟

کجا برم همچین چیزی هست؟مغازه ها نداشتن رفتم اصلا نمیدونستن 

اینه هر گوی طلا ۲۰۰ هزاره. برین طلا فروشیای شهرتون بپرسین. شهر ما که دوتا طلا فروشی شروع کردن به ای ...

منم دوست دارم این کارو انجام بدم ولی طلافروشی پیدا نمیکنم فقط تو اینستا هست که هم نمیتونم اعتماد کنم هم اینکه ارزش نداره هر بار پول پست بدم

از کجا؟؟؟

تو اینستا پر شده اکثر طلا فروشی شروع کردن به این کار اما خب من به اونا اعتماد ندارم. پیج دوتا از طلا فروشیای شهرمون دیدم اونا شروع کردن دیگه من ۴۰۰ داشتم گرفتم. شیشه رو میتونی بذاری پیش خودشون که هر بار پول داشتی ۲۰۰ بگی طلا بذارن داخلش برات یا شیشه رو بیاری خونه. من اعتماد ندارم شیشه رو میارم خونه مریض بودم فعلا نرفتم بیارم. تو هم بگرد پیج طلا فروشای شهرتون ببین شاید ازین کارا کردن

مبارکه به شادی ، قبلیارو چطور فروختی؟ دیوار؟

نه  گذاشتم توانباری نمیدونم ایناسمساری دارن میخرن یانه ازدیوارترسیدم مزاحمت ایجادکنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سکه پارسیان همش ضرره تقلبی هم زیاد شده متاسفانه تو با نکرده میخری گاهی میبینی برا فروش بازش میکنن می ...

دقیا برا من اتفاق افتاد و با کلی دوندگی ، به حقم رسیدم ، من دوتا پارسیان یک گرمی از شهری که خانواده شوهرم هستن خریدم ، بعد اومدم بفروشم و با طلاهای دیگه هم ، سرویس جدیدی بخرم ، طلا فروش آشنامون بود ، باز کرده بود دیده بود به جای اینکه هر کدوم 1 گرم باشه ، کلا 600 سوته

منم دوست دارم این کارو انجام بدم ولی طلافروشی پیدا نمیکنم فقط تو اینستا هست که هم نمیتونم اعتماد کنم ...

پیج تمام طلا فروشای شهرتون فالو کن اونام یاد میگیرن شروع میکنن

سکه پارسیان همش ضرره تقلبی هم زیاد شده متاسفانه تو با نکرده میخری گاهی میبینی برا فروش بازش میکنن می ...

هوف نترسونم توروخداااا😔😔😔تاوالان هشت تا گرفتم

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
2810