دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چیز زیادی ازش کم نمیکنن ، مثل طلا نیست که رایج باشه یه قیمت ثابت ازش کم بشه ريال با سرمایه ی کم هم میتونی انجام بدی، فقط یادت باشه از جای معتبر بخری مثلا تاگه تهران هستی از ناصر خسرو بگیر و حتما فاکتور داشته باشه ، و عیاری هم که رایجه ، عیار 925 هستش ، تو گوگل سرچ کن ، نمودار افزایش قیمتشو نگاه کن ، بعد تصمیم بگیر
تو اینستا پر شده اکثر طلا فروشی شروع کردن به این کار اما خب من به اونا اعتماد ندارم. پیج دوتا از طلا فروشیای شهرمون دیدم اونا شروع کردن دیگه من ۴۰۰ داشتم گرفتم. شیشه رو میتونی بذاری پیش خودشون که هر بار پول داشتی ۲۰۰ بگی طلا بذارن داخلش برات یا شیشه رو بیاری خونه. من اعتماد ندارم شیشه رو میارم خونه مریض بودم فعلا نرفتم بیارم. تو هم بگرد پیج طلا فروشای شهرتون ببین شاید ازین کارا کردن
سکه پارسیان همش ضرره تقلبی هم زیاد شده متاسفانه تو با نکرده میخری گاهی میبینی برا فروش بازش میکنن می ...
دقیا برا من اتفاق افتاد و با کلی دوندگی ، به حقم رسیدم ، من دوتا پارسیان یک گرمی از شهری که خانواده شوهرم هستن خریدم ، بعد اومدم بفروشم و با طلاهای دیگه هم ، سرویس جدیدی بخرم ، طلا فروش آشنامون بود ، باز کرده بود دیده بود به جای اینکه هر کدوم 1 گرم باشه ، کلا 600 سوته