2777
2789
چرا طلا نه؟الان طلا قلکی اومدهیه شیشه بهت میدن هر بار به قیمت ۲۰۰ هزار یا بیشتر چند سوت طلا میخری یه ...

چه باحال بیشتر توضیح بده از کجا بگیریم؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ما هم قبل عید قرعه کشی نوشته بودم برنده شده بودم مبل و فرش و میز تلفن و یه سری ریزه دکور رو عو ...

همه مون همینم دگه بااین گرونیا نمیشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
همه مون همینم دگه بااین گرونیا نمیشه

درسته پس انداز نمیشه مگر اینکه اینجوری مجبور باشی مبلغی رو هر ماه کنار بذاری برای اقساط 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2805
صفحه دو نوشتم گلم

هر یه دونه چقدر درمیاد؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

دوستان عزیز ، اگه پس انداز دارین هیچ وقت نقدی یا تو بانک نگه ندارین بدترین کار همینه ، منو شوهرم تا حالا این کارو نکردیم فقط اندازه 20 تومن تو حسابمون نگه داشتیم ، و هر پولی به دست میاد سریع تبدیلش میکنیم به نقره یا طلا ، چون با این کار از تورم عقب نمیفتی

سکه پارسیان همش ضرره تقلبی هم زیاد شده متاسفانه تو با نکرده میخری گاهی میبینی برا فروش بازش میکنن می ...

چندروزقبل طلاخریدم یه مبلغ پول اضافه داشتم گفت پارسیان ببر گفتم تقلبیش زیادشده گفت ازمن ببربیارخودم میخرم حالامشتری چندسالشم گفتم باشه فقط پایین فاکتورطلابنویس سکه پارسیان چندگرمی چه مارکی بردم گفت باشه اومدخونه چک کردم ننوشته بود فهمیدم خریدش اشتباهه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوستان عزیز ، اگه پس انداز دارین هیچ وقت نقدی یا تو بانک نگه ندارین بدترین کار همینه ، منو شوهرم تا ...

من اینکارمیکنم تاحالاضررنکردم البته من طولانی مدت نگه نمیدارم

گلم شما تهرانی؟کجا برم همچین چیزی هست؟مغازه ها نداشتن رفتم اصلا نمیدونستن

نه عزیزم تهران نیستم شهرستان کوچیکم. تواینستا پیجای طلا فروشی شهرتون بگرد  شاید یکیشون اینکارو کرد 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
هر یه دونه چقدر درمیاد؟

هر دونه ۲۰۰ تومن ۱۸عیاره تقریبا ۳۰سوت میکنه.

من ۴۰۰ تومن ۷۰ سوتی شد.منتظرم پول برسه دستم دوباره بگیرم  هدفم تبدیلش به یه گرمه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
درسته پس انداز نمیشه مگر اینکه اینجوری مجبور باشی مبلغی رو هر ماه کنار بذاری برای اقساط

من یه اشنادارم لوازم خونگی داره  همیشه قسطی میده به مامانم گفتم بیایخچال برداررفتیم گفت 53تومن گفت نه مامان من ازکجا آوردم  نمیتونم حالاپول جمع میکنم میام میخرم دوروزبعد خریدم فرستادم درخونه دگه مجبورشد قسط بده حالامیگه خداخیرت بده  اگراینکارنکرده بودی دگه نمیتونستم بخرم بنظرم این ازطلاخریدنم بهتره براکسانی لوازم خونه نیازدارن

هر دونه ۲۰۰ تومن ۱۸عیاره تقریبا ۳۰سوت میکنه.من ۴۰۰ تومن ۷۰ سوتی شد.منتظرم پول برسه دستم دوباره بگیرم ...

عزیزم خیلی عالیه واقعا مرسی که گفتی موفق باشی ان شاالله در یک چشم به هم زدن پر بشه برات ❤️❤️

2810