2777
2789
عنوان

بلع دردناک

140 بازدید | 10 پست

سلام چند روزیه هر چی می خورم یا آب دهنم رو قورت میدم گلوم درد میگیره. انگار یه چیزی گیر کرده تو گلوم. 

دکتر هم رفتم بهم گفت عفونت نیست. بخاطر اسید معده س. 

کسی تا حالا اینجوری شده؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم همینطوریم استرسی شم یا غصه بخورم بلعم دردناک میشه.چون معده م درد میگیره اسیدی میزنه بالا.

البته تیروئید هم دارم قدیمی ها تیروئید رو میگفتن غمباد،یعنی ی حس بدی زیر گلو داری حس خفگی حس درد

بله من اینطور شدم و در عرض ۱۰روز ۷کیلو کم کردم هیچی نمیتونستم قورت بدم جوری لاغر شدم که صورتم لاغر لاغر شده بود خیلی وحشتناک بود ولی یهو خوب شدم رفتم اندوسکوپی گفت تو راه مری چیزی گیر نکرده حتی رفتم عکس گرفتم از گردنم و سونو کردم از گردنم هیچ مشکلی نبود همش مال اسید معدست 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

نگران نباش من ده ساله رفلاکس معده دارم اوایل همینطور بودم باید مدتها دارو بخوری وترشی وغذای تند وسبزی خام نخوری منم اولا خیلی اذیت شدم الانم بعضی شبا باید نشسته بخوابم اسید میاد بالا تو گلوت نمیزاره لقمه بره پایین چیزی نیست  رفلاکس معده درمانم نداره باید همیشه دارو بخوری اولا من فک میکردم یه  چیزی تو گلوم گیر کرده تازه سرفه ودرد قفسه سینه هم داشتم