2777
2789
عنوان

دلیل سقط

301 بازدید | 24 پست

من با ای وی اف باردار شدم اونم بار ششم وبا بدبختی 

ولی دکتر نازایی گفت من تا ۱۲ هفته میبینمت بعدش باید بری پیش پریناتالوژیست

منم رفتم پیش دکتر رحیمی شعر باف ولی متاسفانه ایشون بدون در نظر گرفتن شرایط من که با بدبختی حامله شدم گفت باید از جفت نمونه بگیریم تا مطمن باشیم سالمه 

وبعداز چند هفته با خونریزی رحم وعفونت کیسه آب مجبور به سقط دخترم شدم ش

والان دارم از ناراحتی میمیرم

وبیشتر حرص میخورم از دست خودم که به راحتی اجازه دادم بچه ای که با سختی اومده بود رو سوزن بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب علتش چی بود ک گفتن برو پیش پریناتالوژیست؟سلامت جنین و قبل از انتقال جنین شناس چک میکنه دیگه

گفت چون بارداری با ای وای ودوقلو پرخطر محسوب میشه باید تا آخر تحت نظر پریناتالوژیست باشی

خودتو سرزنش نکن خب حتما یه جیزی میدونستن گفتن نمومه برداری کنن ببین بچه سالمه یا نه

مشکلتون چی بوده که کار کشیده به ای وی اف؟

ینی شما ۶ بار وانکچر شدید؟

یا یبار وامکچر ۶ بار انتقال منفی؟

چند ماه بود دخترت ک سقط شد😞😞😞😞😞

الهی🥺😭😭

خواهر منم 3 بار ای وی اف کرده بود ولی هر بار نمیشد یا سقط میشد ولی تو روبیکا با یه مشاور طب سنتی آشنا شد بعد از رو زبونش مشکلشو فهمید براش یه سری محصول فرستاد اگه میخوای شمارشو ازش بگیرم بهت بدم تا ان شالله به تو هم کمک کنه 

من دوبار پانکچر شدم وشش انتقال تو ماه پنجم بودم...

پای چقذ بد کاش نمیدادی سوزن میزدن

الان جرف حساب دکترا چیه که سقط شذه بچت

میکن بجت جه مشکلی داشته ؟

راستی میشه بگید مشکلتون از ابتدا چی بوده ک رفتید سراغ ای وی اف اینا

چندسال کلا اقدامید؟

از بچه نمونه نمیگیرن 

از جفت میگیرن 

ناراحت نباش 

این آزمایش ها روتین هست و ‌تکرار میشه 

این بار تحت نظر دکتر نرگس‌نهاوندیان باش

مطلبش هفت تیره 

تشخیص بیماری عالی 

فوق تخصص پریناتولوژی هست و هم سونو و هم زایمان رو خودش انجام میده 

بیمه هم باشی عالی 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

دیگه جات بودم آزمایش سلامت جنین نمی‌دادم همه این آزمایشات سالمن درصد کمی جنین مشکل داره 

یا اقلا یه راه بی خطر مثل سلفری 

باز امتحان کن ایشالا مادر میشی ولی بچه هم سختی و مسیولیت داره بیشتر شیرینیش منظورم اینه عجله نکن بالاخره مادر میشی ویک روز میای از دستش اینجا حرص میخوری ایشالا

گفت چون بارداری با ای وای ودوقلو پرخطر محسوب میشه باید تا آخر تحت نظر پریناتالوژیست باشی

کلا مشکل ناباروریتون چی بود؟

خب اخه اگه قصدشون از نمونه برداری تشخیص اختلال بود میتونستن بفرستنت سلفری.

پای چقذ بد کاش نمیدادی سوزن میزدنالان جرف حساب دکترا چیه که سقط شذه بچتمیکن بجت جه مشکلی داشته ؟راست ...

من اولش پلی کیستیک بودم بعدش رفتم ای واف وتو سیکل دچار عفونت لوله فالوپ وبه دنبال اون خارج از رحم شدم ولوله هامو برداشتم وطبیعی باردار نمیشم

بچه هم سالم و۴۶ کروموزومی بود 

چ ن یه قلش ۱۳ هفته نرد گفت شابد اینم مشکل داشته باشه ولی جرت میگفت چون همسان نبودن

2810