2777
2789

😢😢😢پنج روز دیگ زایمان بچه دوممه

باز خواب دیدم 

خواب ادمی از اشناها که تو بچگی ازار و‌اذیتم میکرد

خداروشکر پدر مادر حواس جمعی داشتم هیچوقت جایی نموندم شب یا بابام همیشه تو مهمونیا مراقبم بود ، یعنی اگر پدر مادر بیخیال داشتم چکار میکرد این بی شرف 

ولی این ادم خیلی لجن بود تو صدم ثانیه زهرشو میریخت مثلا خونه مامانم بزرگم دستشویی تو راه رو بود و خونه خیلی بزرگ بود رو بروشم حموم بود بابام یا مامانم سر راه رو‌وایمیستادن من برم بیام ولی این اشغال نمیدونم چجور تو حمومی انباری جایی قائم شد تا اومدم بیرون محکم باسنمو گرفت

یا یبار با بچها داشتیم پارکینگ بازی میکردیم خالها و مامانمم سبزی پاک میکرد کنارمون  توپم افتاد پاگرد اول تا رفتم بیارم بهم دست زد

نمیدونم چرا صدام در نمیومد خیلی بچه بودم  احمق بودم نمیدونستم چیه فقط خجالت میکشیدم

ولی بعدها که بزرگ شدم به هر طریقی ابروشو بردم و حق خودم میدونم 

حق خودم میدونم چون با وجود سی سال سن و دوتا بچه هنوز کابوسمه

خیلی تو زندگی تفاصشو دادها ولی کمه تا تف نکنم رو جنازش اروم نمیشم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم الهی بگردم خدا لعمتش کنه خدا هرکس به بچه های بیگناه اینکارو میکنه با خاک یکسان کنه آشنا تون ب ...

شوهر خاله

واقعا خدا لعنت کنه اونو و امثالشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا به دلت ارامش بده 

تو ذهنت مونده

سخته ولی سعی کن فراموشش کنی 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من کاری به اون ندارم 

اما ۱۴سال یه بار منفی رو دوش میکشی که چی بشه

ظرفت رو خالی کن تا بتونی چیزهای بهتری رو هارد ذخیره کنی

واگذار کن به خدا

ولی از ته دل

وگرنه حالت خوب نمیشه

دیگه بسه۱۴ساله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خدا به دلت ارامش بده تو ذهنت مونده سخته ولی سعی کن فراموشش کنی

من فراموش کردم 

ولی تو تمام لحظه هام میاد گند میزنه من تمام شبای مهم زندگیم خواب نکبتشو دیدم شب انتخاب رشته شب کنکور شب عقد عروسی بچه دار شدن 

نمیدونم چرا ناخوداگاهم ول نمیکنه دکترم میرفتم برای درددل خوب بود ولی کمکی بهم نکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کاری به اون ندارم اما ۱۴سال یه بار منفی رو دوش میکشی که چی بشهظرفت رو خالی کن تا بتونی چیزهای بهت ...

خودم از همه خسته ترم

ن من ی بچه احمقم

ن اون ادم قبل که بنظرم خیلی قوی و ترسناک بود

یجا گیرش بیارم اینقدر میزنمش تا بمیره دلمم نمیسوزه

ولم نمیکنه لعنتی ولی تو خوابام هست 

من دکتر میرفتم سرش ولی تاثیری نداشت هنوز تو تمام موقعیت های مهم زندگیم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی وقتا باید تو ذهنت یه چیزی رو بی اهمیت کنی تا بره بیرون از ذهنت...به هیچ جات نباشه اصن تو ذهنتم اومد لعن و نفرین نکن..هیچی نگو تا بره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودم از همه خسته ترمن من ی بچه احمقمن اون ادم قبل که بنظرم خیلی قوی و ترسناک بودیجا گیرش بیارم اینقد ...

خودت بهش بها دادی

بهش فکر کردی

این بار کینه هم از همونجا میاد

هزار نفر مثل شما در کودکی مورد تعارض اینجوری قرار گرفتن

بنظرت اولین نفری؟

ولش کن دیگه 

بخدا برا حال خودت میگم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بعضی وقتا باید تو ذهنت یه چیزی رو بی اهمیت کنی تا بره بیرون از ذهنت...به هیچ جات نباشه اصن تو ذهنتم ...

نمیخوام ببخشم میخوام تا ابد زجرشو بکشه

ولی بقول شما دیگ نباید تو ذهنم باشه نمیدونم چجوری ولی باید بره دیگ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فراموش کردم ولی تو تمام لحظه هام میاد گند میزنه من تمام شبای مهم زندگیم خواب نکبتشو دیدم شب انتخا ...

شاید چون توی شبای مهم استرس و فشار زیادی به ذهنت وارد میشه و‌مدام به چیزای بد فکر میکنی ناخوداگاه این اتفاق قدیمی که از نوع بدترینشه رو میشه

دیدی وقتی تو گوگل چیزی رو‌سرچ کنی چندین مطلب ازش میاد روی صفحه که تو همزمان همشونو‌ میتونی ببینی 

شما هم تو ذهنت گزینه اگر اتفاقی افتاد چی؟  رو که میزنی تمام اتفاقای بد گذشته میاد بالا که اون خاطره ی بچگی هم جزوشونه 

خواب هم که برگرفته از هیجانات و افکار ما در طول روزه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
2810