2777
2789
نمیخوام ببخشم میخوام تا ابد زجرشو بکشهولی بقول شما دیگ نباید تو ذهنم باشه نمیدونم چجوری ولی باید بره ...

تا نبخشیش نمیشه 

فکرش هیچوقت رهات نمیکنه

من با معلمم مشکل داشتم از وقتی بخشیدمش دیگه به خوابم نمیاد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت بهش بها دادیبهش فکر کردیاین بار کینه هم از همونجا میادهزار نفر مثل شما در کودکی مورد تعارض اینج ...

میدونم بخدا حق با شماست

منم نمیخوام دیگ تو زندگیم و خوابام باشه

تنهایی ولی از پسش بر نمیام 

شاید باید دارویی چیزی مصرف کنم ذهنم مریض شده

روانشناس رفتم قبلا باید برم روانپزشک 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه روز بواسطه کارم رفتم بیمارستان روان

یه مریض زد توگوشم 

اونم محکم 

بنظرت واکنش من چی بود ؟

خندیدم باورت میشه

چرا؟

شماجواب بده لطفا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
2805
میدونم بخدا حق با شماستمنم نمیخوام دیگ تو زندگیم و خوابام باشهتنهایی ولی از پسش بر نمیام شاید باید د ...

شما مریض نیستید

بلکه با یک مریض مواجه شدید

نمیدونم چرا میخواید خودتونو مشکل دار کنید موندم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
فقط تو رو اذیت میکرد یا به بقیه بچه ها هم دست زده؟

اونموقع ها فقط من 

بعدها فهمیدم دو‌سه نفر از بچهای همسایه هم اذیت کرده که کوچیکترن

ده سالم بود نقشه ریختم چندین نفر رو دور هم از دخترا جمع کردم فرستادم پیش پدر بزرگم بهشون بگه این اشغال مارو بوس میکنه

اونموقع ها نمیدونستم چیه رابطه جنسی یا ازار جنسی 

ی دعوای اساسی شد ولی بصورت نامحسوس 

یکی دیگ از خالهام خیلی احمق بود دوتا دختر داشت هی میرفتن خونه این مردک اشغال هی گفتم نفرست نفرست احمق خالم هی میگفت چراااااا خونه خواهرمه ، بهش گفتم زن بازه یارو( دیده بودنش نو ماشینش زنه ) روم نشد بگم بچه بازه 

باز میفرستاد تا اخر نامه انداختم خونشون یبار سر زده برو خونه خواهرت اوضاع دختراتو ببین 

پیش هر کس نشستم بدون اینکه خودم بگم نامحسوس جریان اون دخترا که پیش بابا بزرگم اومدن رو گفتم از خونه پدریش طرد کامل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بیشرف چجوری ابروشو بردی چندسالس اون موقع چندساله بود خاک تو سرش شاید عقب مونده ای چیزیه

بعدها فهمیدم دو‌سه نفر از بچهای همسایه هم اذیت کرده که کوچیکترن

ده سالم بود نقشه ریختم چندین نفر رو دور هم از دخترا جمع کردم فرستادم پیش پدر بزرگم بهشون بگه این اشغال مارو بوس میکنه

اونموقع ها نمیدونستم چیه رابطه جنسی یا ازار جنسی 

ی دعوای اساسی شد ولی بصورت نامحسوس 

یکی دیگ از خالهام خیلی احمق بود دوتا دختر داشت هی میرفتن خونه این مردک اشغال هی گفتم نفرست نفرست احمق خالم هی میگفت چراااااا خونه خواهرمه ، بهش گفتم زن بازه یارو( دیده بودنش نو ماشینش زنه ) روم نشد بگم بچه بازه 

باز میفرستاد تا اخر نامه انداختم خونشون یبار سر زده برو خونه خواهرت اوضاع دختراتو ببین 

پیش هر کس نشستم بدون اینکه خودم بگم نامحسوس جریان اون دخترا که پیش بابا بزرگم اومدن رو گفتم از خونه پدریش طرد کامل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما مریض نیستیدبلکه با یک مریض مواجه شدیدنمیدونم چرا میخواید خودتونو مشکل دار کنید موندم

اون که ی لجن بی همه چیزه انگله

ادم نیست که مشکل داشته باشه یا ن

من فقط میخوام از ذهنم بره تموم شه 

یکیم نگران بچهامم چون واقعا پدر مادرم ادمای حساسی بودن 

من یادمه پدرم چجور مراقبم بود خدایی کمکاری نکرد در حقم این اتفاقا میفتاد نمیدونم چجور میشه از بچه محافظت کرد هرچند پدر مادرم مراقبم بودن ولی اموزش به خودم ندادن بلد نبودن

شاید اگر یبار جیغ میزدم الان درگیر نبودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون که ی لجن بی همه چیزه انگلهادم نیست که مشکل داشته باشه یا نمن فقط میخوام از ذهنم بره تموم شه یکیم ...

این مسئولیت همش مربوطه به مانیست

خدایی که مارو آفرید نگهدار هممون هست

انشالله

و شما که البته ایمان قوی دارید