2777
2789

امان از چشم‌های بسته بر هنر

که گوهر را نمی‌بینند در بَر

هنر نقشی ز دنیا و دل است

به هرکس نامش با این باتل است

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بآید بری دنبالش

شاغلم،بچه کوچیک دارم،کسی نیست بچمو نگه داره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مرس چند سالی هست کلاس جاهای مختلف رفتم ولی الان خودم تمرین می کنم

چه مدت باید کلاس رفت به سطح تو رسید عزیزم اول لازم کلاس طراحی رفت یا ازاول میشه رنگ و روغن رفت بااین فیلما یوتیوب نمیشه یادگرفت بایدحتما کلاس برم

چه مدت باید کلاس رفت به سطح تو رسید عزیزم اول لازم کلاس طراحی رفت یا ازاول میشه رنگ و روغن رفت بااین ...

هم زمان هم طراحی هم رنگ روغن از هر جا می تونی باید آموزش ببینی

چرا مگه اینایی ک اهمیت نمیدن خودشون پیکاسو اند؟چند ساله نقاشی کار میکنی؟

یعنی دو دیقه میام سایت استراحت مگه میزارین؟؟  از ملستون و استال و میتوز بکیر تا استرپتو کوکوس نومونیا همه تو سایتن لعنت بتوون😂

چرا مگه اینایی ک اهمیت نمیدن خودشون پیکاسو اند؟چند ساله نقاشی کار میکنی؟

نه فقط من کلا به هنر اهمیت نمی دن تقصیری ام ندارن الان همه به فکر نون هستن

هنر اگر چه نان نمی شود شراب زندگیست

یه چند سالی هست

یعنی دو دیقه میام سایت استراحت مگه میزارین؟؟ از ملستون و استال و میتوز بکیر تا استرپتو کوکوس نومونی ...

یعنی واقعا تا الان داشتی میخوندی؟

عه استال هم اینجاست مگه؟ اون دوست خوب منه کاریش نداشته باشین

2810