2777
2789
عنوان

شما وقتی راجب مادر یا پدر شوهرتون پیش شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 68 پست
میدونی باید ی کاری کنم.هرحرفی زد بدل نگرفتم فرداش رفتم.چون هیشکی نمیره خونش .ولی همونا رو بیشتر دوست ...

میدونی من همش دارم میگم کار منو نکن من هر روز یه تصمیم گرفتم ب خودم اومدم دیدم چند ساله ازین ک من با این چیکار کنم موهام سفید شد کل عمر و‌جوونیم هم صرف این شد ک من با این زن نفهم چجوری رفتار کنم 

برو تراپپپپپیییییی بخدا ک عالیه قسم میخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته. تا حالا شده دلت بخواد از مشاور کمک بگیری؟

بله عزیزم من سنم خیلیییی کم بود ک ازدواج کردم و فک میکردم همه ی زندگیا مشکلات ب اون بزرگی دارن و من صدامو در نمیاوردم،دوران بارداریم دکترم تشخیص داد ک افسردگی مزمن دارم و ارجاع داد ب روان پزشک و مشاور...چندین جلسه رفتم ولی بخاطر اینکه قرص اعصاب تجویز کردو من همیشه از قرص اعصاب میترسیدم،دیگ نرفتم پیشش..

ولی بعد از اونم چند بار آنلاین مشاوره گرفتم ولی برا مسائل دیگه ای😏مثلا چون شوهرم کمپ بود و من حالم بد بود از دوریش ،مشاوره گرفتم ک حالم بهتر بشه😐

این نرفتن هم بچه بازیه فقققط روانشناس من ب هر کی ازین دست مشکلات داره میگم با زندگیتون شوخی نکنید بر ...

میدونی من وقتی از اول با یکی ی جور رفتار کردم سختمه تغیرش بدم‌.شوهرم از همون اول گفت اگه مادرم چیزی گفت چیزی نگو خودم جوابشو میدم .من ندادم.اونم هیچ وقت نداد.درواقع گولم زد.الانم اصلا نمیتونم جواب بودم باید ازقبل فکر کنم.بعد می‌خنده میگه حرفشو.من باید عصبانی بشم کذج بدم 

2805
خداازشون نگدره ایناهم پیشنهاددادن برم پیش مادرشون گفتم نمیرم

اگ سلامت جسم و روانت مهمه ب هیییییچ وجه نرو پیششون..

نهایتا یکم دلخوری پیش میاد سر اینکه نمیخوای بری اونجا ولی هیچ کاری از دستشون برنمیاد مجبورن قبول کنن

فک کن بخوای بری پیششون،من آینده توام،با جسم و روان زخمی از اون خونه بلند شدیم،و من بدترین روزای عمرمو گذروندم تو خونه اشون...حالا انتخاب با خودته یا مثل من یا جدا و با آرامش زندگیتو شروع میکنی

اگ سلامت جسم و روانت مهمه ب هیییییچ وجه نرو پیششون..نهایتا یکم دلخوری پیش میاد سر اینکه نمیخوای بری ...

لزیزم گفتمنمیام چون پدرشوهرم فوت شده بزورمیگن تنهاست تنهاباشه هروزیکی بره پیشش یاپرستاربگیرن مگه پرستارم