2777
2789
عنوان

شما وقتی راجب مادر یا پدر شوهرتون پیش شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 68 پست
من هزار بار گفتم حتی نمیخام ازم حمایت کنی فقط میخام بگه اره حرفش بد بود نباید می‌گفت .همین

حرف هممون همینه. ولی بعد ۷ سال تجربه بهت میگم این که بگی ازم حمایت نکن سکوت کن بدددترین کاره 

با اموزش باید یاد بگیرید اتفاقا تک تک رفتارارو محترمانه بدون اینکه خرابکاری شه جواب بدید و پروندشونو ببندید وگرنه چند سال بعد میبینی اونا وقتی میبینن هم تو هم پسرشون سکوت میکنن قدم قدم انقدر جلو میان ک ب خودشون اجازه میدن بعد تولد بچت بیان سرت داد بکشن جلو مامانت 

مردا کلا اعصاب این مسئله رو ندارن شوهر منم خششششمگین ترین لحظه ش وقتیه ک مامانش ی گندی زده و‌من میرم ...

من نه سال ازدواج کردم.جدیدا اینقدر پر رو شده دستور میده فلان چیز بیار .میشینه هیچ کار نمیکنه وقتی میرم فقط دستور میده‌‌.اره منم از خودم عصبیم ک چرا جوابشو نمیدم ‌هربار میگم جوابشو میدم و هربار نمیتونم.چون میدونم تهش قهره.و من متنفرم ازاین حرکت.ولی میخام دیگه نرم اونجا بدون هیچ توضیحی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداازشون نگدره ایناهم پیشنهاددادن برم پیش مادرشون گفتم نمیرم

وای ن زندگی کنار مادرشوهر همون زندگی ایه ک بعدا باید ضرر مالی ب خودت بدی با ی روان داغون و جسم فرسوده خونتو جا ب جا کنی

2805
حرف هممون همینه. ولی بعد ۷ سال تجربه بهت میگم این که بگی ازم حمایت نکن سکوت کن بدددترین کاره با اموز ...

میدونی اونا جرات ندارن حرف بد یا رفتار بد نشون بدن .شوهرم جلو همه بمن احترام میزاره‌.اما مادرشوهرم چنان زن مارمولک و ذات خرابی داره ک حرفشو جوری میزنه ک مردا نگیرند .می‌دونی مردادگیرایی شوند پایینه

منم نمیگفتمانقدر نگفتم که شوهرم فکر میکرد خانوادش هیچ بدی ندارنباورت میشه یه روز خودش گفت از حرف نزد ...

دقققیقا منم ب همین دلیل بود و اینکه وقتی من طولانی مدت سکوت کردم اونا پررو تر شدن هی کاراشون وقیح تر شد هی مرزا شکست و وقتی زبون باز کردم ک از فشار کاراشون ب درد زودرس زایمان رسیدم و نزدیک بود بچمو از دست بدم

عه منم همينم كه 😔چرا مرداى الان انقد طرز فكرشون مال دوران پارينه سنگيه ؟ به جاى اينكه محبت به زنو ي ...

ترکیم گلم..

میدونی من با اینک سنم کمه ولی اندازه ی خانم ۷۰ ساله باور کن تجربه دارم..

همش برمیگرده ب نحوه تربیتشون،خونوادشون انگار رو تنها چیزی ک اصرار نشون دادن اطاعت از پدر و مادر و خواهرشون بوده..رو هیچ چیز دیگه ای توجه خاص نداشتن انگار..

همینه ک الان با اینک همسرم نزدیک چهل سالشه کاملا مطیع مادرش و خواهرشه..و واقعا بی ادب ترین آدمیه ک تو کل زندگیم دیدم،ینی تپه قهوه ای نکرده نداره ها،اعتیاد،خیانت،بیکاری،بد دهنی..

حال منو تصور کن روزی ک فهمیدم ویروس اچ ای وی گرفتم😔

سخت ترین روزارو پشت سر گذاشتمو هیچ کس نفهمید..

یه وقتایی انقدرررر حالم از دست کاراش بد میشد ک احتیاج ب ی آغوش برا گریه فقط داشتم ک چون هیچ کسو ندارم اینجا، پناه میبردم ب آغوش کثیف خودش..الان ک یادم میفته قلبم آتیش میگیره برا حال خودم..

و میگم سر شدما ولی تاثیراتش رو روانم برا همیشه موندگار شد

من نه سال ازدواج کردم.جدیدا اینقدر پر رو شده دستور میده فلان چیز بیار .میشینه هیچ کار نمیکنه وقتی می ...

این نرفتن هم بچه بازیه 

فقققط روانشناس من ب هر کی ازین دست مشکلات داره میگم با زندگیتون شوخی نکنید برید پیش روانشناس تا کمکتون کنه زبون باز کنید از حریم زندگیتون دفاع کنید

چقدر تمام حرفاتو با عمق وجودم درک کردم من هنوز تو مرحله ضعفم قوی نشدم سرد نشدم 💔میفهمم چی میگی خودم ...

عزیزم دلم🥲

باور کن تو این دنیا هیچکس ب اندازه ی خودت مهم نیست،بچسب ب علایقت ،کاری ک دوس داری رو انجام بده،غذایی ک فقط خودت دوسش داری رو بپز..برای دل خودت ،بیشتر از قبلا ب خودت برس،الویت اولت فقط خودت باش ،یواش یواش میبینی ک اون توی ذهنت کمرنگتر شده،

اینارو مشاورم بهم گفته بود ولی بهشون اهمیت نمیدادم اون اوایل..بعد ک خواستم محض امتحان شروع کنم ،و واقعا جواب گرفتم

این نرفتن هم بچه بازیه فقققط روانشناس من ب هر کی ازین دست مشکلات داره میگم با زندگیتون شوخی نکنید بر ...

میدونی باید ی کاری کنم.هرحرفی زد بدل نگرفتم فرداش رفتم.چون هیشکی نمیره خونش .ولی همونا رو بیشتر دوست داره.

میدونی اونا جرات ندارن حرف بد یا رفتار بد نشون بدن .شوهرم جلو همه بمن احترام میزاره‌.اما مادرشوهرم چ ...

میفهمم چی میگی

من و شوهرم جاریم و برادرشوهرم تو ماشین بودیم

مادرشوهرم زنگ زد گذاشتیم رو آیفون

بعد بهمون به هممون یعنی تیکه انداخت 

من و جاریم خندیدیم و بهشون گفتیم بعد اون دو تا میگفتن نه 

چون ما خندیدیم فکر میکردن الکی گفتیم

واقعا متوجه حرفای مادرشون نشده بودن

2810