2777
2789
عنوان

بازم دخترخاله همسر‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 34 پست
اصلا نمیدونم باید چی بگم با میگه زیادی حساسی یا میگه داری فکر اشتباه میکنی هر چی به ذهنم میرسه دوبار ...

ببخشید استباه شد با یه خانم دیگه. عزیزم حساس باش اون شوهرته ...خدای نکرده خیانت بسه بهت چه کار میکنی... به سوهرت بگووووو حد و حدود رعایت کنه

عزیزم قرار نیست شوهرت متوجه بشه خودت دختره رو ادب کن جلوی شوهرش بگو بزار متوجه بشه

یه شب خونشون خوابیدیم من لباس خواب نداشتم با هم رفتیم اتاقش خودش یه لباس کوتاه یعنی مناسب شوهر پوشید گفتم حتما میخواد خانمها تو اتاق بخوابیم دیدم پا شد رفت سالن گفت به شوهرم گفت بیخوابی گرفتم میای یه قلیون دیگه بزنیم ‼️

دیگه من از این حرکت خودش واضح تر چی بگم جلو شوهرش 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید استباه شد با یه خانم دیگه. عزیزم حساس باش اون شوهرته ...خدای نکرده خیانت بسه بهت چه کار میکنی ...

یه بار همینجوری بدون هیچ پیش زمینه ای برگشت به من گفت برادر بزرگ‌تر شوهرم قبلا خواستگارش بوده رد کرده اوکی میگیم درسته بعدش گفت دیگه بخاطر همین اگه شوهر تو هم میومد خواستگاری مجبور بودم ردش کنم عزیزم ‼️ بعدش من اینجوری 😳

شمام با فامیلای مجرد و پسرت وقت بگذرون اون وقته که بفهمه چقد مشکله

همین امروز بهم گفت نسبت به یکی همکلاسی های پسر دانشگاه من حس خوبی نداره بلاکش کنم ‼️

چی بگم شوهرش غیرت نداره

فکر میکنه تاپ ترین دختر فامیل رو گرفته تو ابرا سیر میکنه خودش چاق و کچل زنش مثل عروس به خودش میرسه پول به پاش میپاشه فقط 

قطع رابطه کن هرجوری هست ... وای خیلی حس بدیِ

اصلا امکانش نیست تقریبا بجز خودشون همین دخترخاله اش و داداش خودش فقط کرج هستند بقیه فامیل یا تهران یا شهرستان بیشترین ارتباط رو با هم دارند 

بگو منم نسبت به فلانی(اسمش)حس خوبی ندارم لطفا بلاکش کن

بدجوری خودش تو دل همه جا کرده از بس گرم میگیره وانمود میکنه همه چیز میدونه شام عقد قرار شد مامانم زرشک پلو با مرغ خونگی درست کنه اومده میگه چه دستور پختی شما استفاده میکنید سس پز درست کنید حتما سمت ما اینجوری دوست دارند 

خیلی مواظب باش چشمش دنبال همسرتونه

من میگم مرض داره بیشتر اگه واقعا چیزی بود اینقدر تابلو نمیکرد فقط میخواد حرص بده مثلا آقایون زیاد متوجه نیستن ولی ما میدونم مثلا این حرکت یا این پوشش معنیش چیه 

چقدر پروععهههه ولی در کل مشکل همسرته عزیزم وگرنه نمیشه همه رو تغییر داد که

همسرم تو مشتشه یه وای پسرخاله ای میگه یه اسمش با جون میگه منم باشم ضعف میرم