2777
2789
عنوان

بازم دخترخاله همسر‼️

467 بازدید | 34 پست

تاپیک کاراش زیاد زدم کلا حرکات رفتار لباس پوشیدن لمس کردن همه چیش با همسرم بیش از حد صمیمی، امروز فهمیدم کل روز هم با هم بودن ماشین خودش نمایندگی بوده شوهرم بعد شرکت رفته دنبالش خرید منزل بگیر تا کارهای دیگه دربست در اختیارش آخرش هم رفته بالا خونشون 😡

حرصم در بیاد حالا ⁉️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا یعنی چی چقد بدددو

کلا راحت راحت حساب کن از مدل سلام کردن بگیر منظورم دیگه میدونی تا پوشش تا مثلا بشینن قلیون بزارن دو‌نفری بکشن یا قهوه بزنند با هم

عزیزم مردم رو ک نمیتونی ادم کنی شوهرت آدم کن

با همین یه نفر اینجوریه فقط اصلا مراعات نمیکنن مثلا کنار هم لپتاپ میزارن رو پاشون فیلم میببند 

دربیاد من بودم هردو رو جر میدادم اول همه دم دختره رو قیچی کن بعد شوهرت آدم کن

دختره زن یه پسرخاله دیگست یعنی مصیبت تمومی نداره شوهرم هم بهش بر میخوره اول زندگی 

مشکل همسرته ایشون انتخاب شما هستن نه بقیه نمیشه همه رو زندانی کرد که

خودش فکر میکنه اصلا مشکلی نیست آخه

هیچی نمیگیییی 🤐

اصلا نمیدونم باید چی بگم با میگه زیادی حساسی یا میگه داری فکر اشتباه میکنی هر چی به ذهنم میرسه دوباره توی ذهنم یه جوابی براش میاد 

دختره زن یه پسرخاله دیگست یعنی مصیبت تمومی نداره شوهرم هم بهش بر میخوره اول زندگی

عزیزم قرار نیست شوهرت متوجه بشه خودت دختره رو ادب کن جلوی شوهرش بگو بزار متوجه بشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.