2777
2789

خیلی خسته شدم ینی حال حرف زدن باهاشون هم ندارم حتی

بعد فک کنین کسایی هم که به نسبت باهاشون صمیمی تری همشون ی مشت حسود و بازیگرن و واقن اینجوری شدم این دو سه روز که وات د فاز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا و منی که کلاس یازدهمم و هر حرفی که تو کلاس میزنیم زنگ بعد کل مدرسه میدونن و اینطوریم که خب که چی که میری هر حرفی رو میزنی 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
چه بدچجوری بعد ۵ ترم جانیفتادی هنوووز

صد سالم تو خوابگاه(  سگ دونی ) زندگی کنی عادت نمیکنی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نه بابا همه خسته ایم تقریبا ی سریا از جمله من خسته تر

اره من چند تا از دوستام میگن بعد یه مدت زده میشی ولی اگه هم اتاقی خوب باشه خیلی بهت خوش میگذره 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خیلی بده ببین نمی‌گم خوبی نداره داره ولی چالش و بدی زیاد تره خیلی اعصاب میخواد تحمل چندین نفر از جاه ...

من خیلی دوست دارم برم خوابگاه میسازم با بقیه تا جایی که بتونم تحمل کنم اوکیه ولی اگه یه چهارچوبی رو رد کنه دیگه قاطی میکنم فقط رو مسئله خواب خیلی حساسم چون خوابم سبکه