2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

46 بازدید | 11 پست

لطفا بیایین بگین بین اینا کدوموانتخاب کنم دکترمنیژه جعفری .امین رضازاده .ویا عجمی 

کدومشون لطفا راهنمایی کنین یا اگ اینا خوب نیستن شهر دیگه کدوم دکتر

بینی گوشتی خیلی در ریسکه دکتری باید عمل کنه که بتونه پره هارو جمع کنه من سری دوم پیش دکتر زینب احمدی ...

عه الان‌من چیکارکنم پس من دلوجرات ترمیم ندارم بخاطر اون میگم یه دکتر خیلی خوب باشه ک تو همون اولین بار خوب دربیاره؛ چطور انتخاب کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه الان‌من چیکارکنم پس من دلوجرات ترمیم ندارم بخاطر اون میگم یه دکتر خیلی خوب باشه ک تو همون اولین ب ...

ببین من خیلی گشتم تو تهران سری دوم دکتری که پره جمع کنه دوتا بود یکی کامیابی که خیلی گرون بود یکی دیگه ام بود که فامیلیش یادم نیست که اون منو قبول نکرد خلاصه ناامید شده بودم که این دکترو پیدا کردم توام برو کارای دکتر احمدیو ببین تو پیجش اگه خوشت اومد برو واقعا دکتر خوبیه منی که عمل دومم بود از دنده ام غضروف برداشت اصلا درد نداشتم کبودیم نداشتم یدونه مسکنم نخوردم در این حد

ببین من خیلی گشتم تو تهران سری دوم دکتری که پره جمع کنه دوتا بود یکی کامیابی که خیلی گرون بود یکی دی ...

اون یکی اسمشم یادتون نیس؟

کامیابی ینی خیلی خوبه؟ 

سرچ کنم دکتر شمارو ببینم نمونه کاراش اگ به دلم نشست پس همین باشه من اردبیلم پس باید برم تهران دیگ

اون یکی اسمشم یادتون نیس؟کامیابی ینی خیلی خوبه؟ سرچ کنم دکتر شمارو ببینم نمونه کاراش اگ به دلم نشست ...

کامیابیو فقط بخاطر اینکه پره هارو جمع میکرد میخواستم برم وگرنه مدل بخیه زدنش بد بود 

نه عزیزم اونیکیو بادم نیست واقعا 

دکتر احمدی تو‌کاشانه بیمارستانیم که عمل میکن عالیه