2777
2789
واقعن ؟ اسمش پریا بود؟ انشالله خدا میزاره توکاسش

اره عزیزم.پریا خانوم چشم رنگی عکساشو گذاشته بود روی تلگرام و اینستا.پول چند نفرو که خورد از پیجش انداخنمون بیرون و خصوصیش کرد.که فک و فامیلش نفهمن با پول مردم لاکچری بازی در میاره.با یه وکیل خارجی دوست بود.یعنی یه ایرانی بود که زنش مال همونجا بود و وکیل هم بود.پولذی چند نفرو به صورت قانونی بالا کشیدن.و چون وکیله مال همونجا بود یه کاری کردن که ما ریجکت بشیم.و الان اسم ما رو به عنوان پشتیبان مالی فست فودشون رد کردن که مالیات به نام ما بیاد و ما هم بدهکار مالیاتی بشیم و نتونیم پامونو از کشور بیرون بذاریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم.پریا خانوم چشم رنگی عکساشو گذاشته بود روی تلگرام و اینستا.پول چند نفرو که خورد از پیجش اند ...

بدون پرداخت مالیات اونهم تو کشوری که روی مالیات حساسن دارن کسب و کار میکنن.با پول طلاهای من و شوهرم

2805
اره عزیزم.پریا خانوم چشم رنگی عکساشو گذاشته بود روی تلگرام و اینستا.پول چند نفرو که خورد از پیجش اند ...

خدا لعنتش کنه  ، انشالله باقی عمرش توزندون و بیمارستان بگذره