2777
2789
عنوان

کیا تو کار های خونه برنامه دارن

344 بازدید | 12 پست

کیا با برنامه پیش میرن و مقیدن ب برنامه و خانه هاشون همیشه تمیز و مرتب؟من تا میام مرتب باشم یا خودم مریض میشم یا بچه ام یا مشکلی یا مهمان میاد که دو روز بعدش باید ظرفهاش و وسیله هاش جمع کنم

من خیلی مهمون ندارم

ولی مریض چرا هم من هم بچه هام مریض شدنی کل خونمون بهم میریزه...

الان یکی دو روزه حسابی جمع و جور کردم مرتبه 

ولی یک هفته پیش خیلی بد وضعی بود راه پله اینا تمیز نبود 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر وقت سرم خلوته تا ظهر که تنهام کارامو میکنم.

هر وقت سرم شلوغه،یا مهمون اومده یا رفته،یادداشت میکنم،و از دم انجام میدم و خط میزنم.

ما تو مهمونیا،دو‌نفر ظرفها رو میشوره،ینفر خشک میکنه،میزبان میچینه سر جاشون.

فقط ظرف میوه و چایی میمونه که بعد رفتن مهمون میشوریم.

تعریف از خود نباشه،ریا نشه،خانواده همسرم هم جلو روم،هم پشت سرم از نظم و تمیزیم تعریف میکنن.😇🙈

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

نيمتونم بكم برنامه خاصي دارم روزانع.

ولي يك چيزي ثابت ١٦ ساله

من سالي دوبار خونه تكوني اساسي ميكنم.

لباس/ظرف/اسباب بازي/كتاب

حتي خوراكي و دارو 

عرچي ك ي فكر كني بي مصرف بوده ميدم خيريه.اين خودش باعث ميشه كمدها مرتب باشع و چيز إضافي وسط نباشه

.

پرده ها ديوارها..شسته ميشع.

توي ماه يكبار حتما..شده بيشتر هم وسايل خواب شسته ميشه.

مهمون يهويي قبول نميكنم.

توي ماه هم يبار كمكي دارم اساسي تميز ميكنم.

گاز همون موقع پخت هي دستمال ميكشم.

اشپزخونه خلوت خيلي برام مهمه.

اواني فرصت سريع جمع ميكنم.

ريخت پاش روزانه اسباب بازي ايناست

ك يك باكس بزرگ گرفتم سريع ميزارم داخلش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من حتما حتما در حال مرگم باشم تمیز میکنم مخصوصا میخوام برم جایی میگم شاید کسی باهام بیاد خونه تمیز ب ...

چقد مامانمی

براش تمیزی از هرچیزی واجبه میگه اگ فردا مردم تف میکنن توصورتم😂🤦‍♀️

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

چقد مامانمیبراش تمیزی از هرچیزی واجبه میگه اگ فردا مردم تف میکنن توصورتم😂🤦‍♀️

😅😅راست میگع خب همسایمون فوت کرد خونشون خیلی کثیف بود تا قبل شلوع بشه همه ی همسایه ها رفتن یکم مرتب کردن

چقدر عالی منم خیلی دوست دارم خونه همیشه مرتب باشه اما با سه تا بچه کوچیک واقعا برام سخته بخصوص در ای ...

من یک بچه دارم اونم همش بهم چسبیده،۱۸ ماهشه،اصلان نمیزاره کار کنم ،ناهار ک میزارم ظرفها امادهدسازی می مونه تا باباش بیاد بعد ناهار همه رو باهم بشورم بیشتر مواقع آشپزخوته ام شلوغ میشه شانس هم ندارم همون موقع ها خانوادا شوهرم یکیشون میاد بالا،،بوده ک من جارو زدم تمیز کردم دخترم کیک پودر کردا رو فرش ریخته خمون موقع مادر شوارم اومده بالا

😅😅راست میگع خب همسایمون فوت کرد خونشون خیلی کثیف بود تا قبل شلوع بشه همه ی همسایه ها رفتن یکم مرتب ...

ینفرم عروسی پسرش رو میخواستن تو خونه بگیرن.دو روز خانوادش بسیج شدن رفتن خونه تکونی کردن براش.میگفتن حتی حمام پر لباس کثیف بوده....

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
من یک بچه دارم اونم همش بهم چسبیده،۱۸ ماهشه،اصلان نمیزاره کار کنم ،ناهار ک میزارم ظرفها امادهدسازی م ...

عزیزم بزارش تو تاب،اون برا خودش حال میکنه،تو دست و پای شما هم نیست.شمام به کارهای می‌رسی.

اگه ریز و سبکه  ازین آغوشیها بگیر،ببند به خودت و آشپزخونه رو تمیز کن.اونم همونجا می‌خوابه.😂

من 14 ساله ازدواج کردم تا دوسال پیش هرکس میومد خونم میگفت انگار عید ازبس میشستم میسابیدم تا چهار چوبا هر ده روز ملحفه شستن الان کتف مبارکم فلج شده دیگ نمیتونم کار زیاد بکنم حرصشو میخورم فقط خیلی سخته مراقب سلامتیتون باشید