2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آدمش پیدا نمیشه نه؟؟😂😂😂🥲🥲 بذار بهمن میرم دانشگاه یه آرشام تهرانی پیدا میکنم 🫣

چرا اتفاقا اگه بادقت انتخاب کنی یکیو پیدا کن که تابعیت داشته باشه دیگه رفت امدت مثل اب خوردن میشه هرجا که میخوای بری 

چرا اتفاقا اگه بادقت انتخاب کنی یکیو پیدا کن که تابعیت داشته باشه دیگه رفت امدت مثل اب خوردن میشه هر ...

😂😂 اینکه یکی پیدا کنم تابعیت افغانستان و پاکستان داشته باشه خیلی راحت تره تا آمریکا 😂🤣🤣😂❓

☹️💔💔نگو بذار توی آرزو هامون خوش باشیم💔

باز ارزونه. زیاد زندگی رو سخت نگیر ۶۶ میلیون پول شکلات هم نیست. بری ۶۶ میلیون به سوپرمارکت بدی پرتش می‌کنه عزیزم

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 
باز ارزونه. زیاد زندگی رو سخت نگیر ۶۶ میلیون پول شکلات هم نیست. بری ۶۶ میلیون به سوپرمارکت بدی پرتش ...

😂😂😂شکلات طلا باشه؟؟

الان که دیگه پروازه ای اروپایی رو هم کنسل کردن هیچی دیگه انشالله پیاده دسته جمعی میریم نیویورک 😂😂

عوضش امنیت ندارن زناشون بی حجابه هر لحظه ممکنه شوهرای بقیه رو بر بزنن دستشوییاشون شیلنگ ندارن

شوخیه😐😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😂😂 اینکه یکی پیدا کنم تابعیت افغانستان و پاکستان داشته باشه خیلی راحت تره تا آمریکا 😂🤣🤣😂❓

هههههه نه دیووونه من شوهرم دبی دنیا اومده چون مامانش مال اونجاست راحت با کشتی  ازراه دریا سالی یه بار مارو میبره پیش فک وفامیلاش.توهم  برگردی پیدا‌میکنی سخت نیست هههه 

آره هماهنگ میکنم زائر سرا پیدا کنیم اونجا برفه یوقت کسی سرما نخوره

میگن هر چی جذب کنی به سمتش کشیده میشه. همیشه تصور کنی داری میری آمریکا. یکی میشناسم نون خشک میخورد فقیر بود. بعد پولدار شد۲۷ کشور اروپا رو رفت 

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 
2810