2777
2789
همه جای دنیا زیبایی های خودشو داره مثلا چین دبی جاهایی که خودم رفتم واقعا بی نظیرو پیشرفته است ولی ا ...

تو دبی رفتیی؟؟؟ توو؟؟   

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

عزیزم منظور من این بود از داشته هامون لذت بیشتری ببریم وقتی حتی برای یه سفر کوچیک نمیشه رفت امریکا و ...

اصلا بحث مقایسه نبود آخه فقط اومدم بگم نیویورک خیلی خوشگله به خدا همین 🥹🥲🩶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا بحث مقایسه نبود آخه فقط اومدم بگم نیویورک خیلی خوشگله به خدا همین 🥹🥲🩶

من که ندیدم نظری ندارم☺️

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

2805
عه افغانی بود؟

لعنت بر ادم دروغگو 

من افغانی باشم اون فاطیما خانم هم اجدادش پاکستانیه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

میشه لطفاً از تاپیک خارج بشین چرا به همه توهین میکنید

سواال پرسیدن توهینخ؟

هرجا دیدین یکی دل پری ازایران داره وبحث ب حاشیه میبره و ازوطنی که از خون میلیون ها شهید عزیزمون ابیاری شده تا تورفاه امنیت باشیم داره بدمیگه مطمعن باش افغانیه .اونایی هم که ازایران بد میگن اونا پشت درخونشون هم ندیدن چ برسه ب نیویورک المان چون کسی که رفته خوشی های خودشو میکنه ولی بیشتر قدر ایران ومیفهمه ازمنی که سه سال توغربت دورازوطن زندگی کردم بپرس 

لعنت بر ادم دروغگو من افغانی باشم اون فاطیما خانم هم اجدادش پاکستانیه

افعانی نباشی هم یه ایرانی خود باخته ای

و اگر نه کی میاد به کشورش توهین کنه و زیبایی هاش رو انکار کنه

در ضمن دهاتی کلمه ای نیس که برای بی ارزش کردن چیزی یا بعنوان فحش ازش استفاده بشه

هرجا دیدین یکی دل پری ازایران داره وبحث ب حاشیه میبره و ازوطنی که از خون میلیون ها شهید عزیزمون ابیا ...

ببخشید سه سال تو بمبئی سکونت داشتید؟

واقعا یه عده پیش خودشون چی فکر میکنن 

هر کسی یه جای زمینو دوست داره حالش خوبه باهاش 

دیگه چه ربطی داره میاید میگید ایران بهتره 

کسی گفت ایران بده؟فقط درباره نیویورک بود یا هر جای دیگه 

اصلا طبیعت تایلند یا قبیله های آدم خوار صحراهای آفریقا یا شفق قطبی تو سیبری یا میمونای معابد هند هر کسی یه چیزی براش جذابه 

بعد یه یکی میاد میگه این حاصل خلأ درونیه ! 

ب..🤐🤐

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
ببخشید استاترتاپیک جهیزیه ات و دیدم مبارکت باشه، خواستم بگم برای یخچال به نظرم چیزی بگیر که یخچالش ب ...

ممنون ازت عزیزدلم

یخچال دوقلو میگیرم😍🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2810